Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hizbullah Cemaatınden tarihi adım  (Okunma Sayısı 104 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« : 16 Ocak 2012, 19:13:10 »

Flaş: Hizbullah Cemaati`nden Tarihi Adım

Hizbullah Cemaati, 17 Ocak 2000`de güvenlik birimlerince düzenlenen operasyonda teslim olmayarak polislerle saatlerce süren çatışmanın ardından hayatını kaybeden cemaat lideri merhum Hüseyin Velioğlu`nun 12. Vefat yıldönümünde tarihi bir adım attı.

Hizbullah Cemaati, merhum Velioğlu`nun vefatının 12. Yıldönümünde tarihi bir adım atarak hareketin 37 maddeden oluşan manifestosunu yayınlayacağını duyurdu.

Cemaatin resmi sitesi olarak bilinen Hüseynisevda`da yayınlanan kısa bilgi notunda,*"Hizbullah Cemaati lideri Muhterem Edip Gümüş’ün; Hizbullah Cemaati kurucu Rehberi Şehid Hüseyin Velioğlu’nun şehadetinin 12. Yıldönümü münasebetiyle yazdığı mesajı ve mukaddimesini Şehid Rehber Hüseyin Velioğlu’nun okuduğu 37 maddeden oluşan "Hizbullah Cemaati’nin Manifestosu" yakında sitemizde…" *denilerek tarihinde ilk defa bir manifesto yayınlayacağını duyurdu.

*Cemaat Yeni Liderini İlan Etti*

Söz konusu 37 maddeden oluştuğu söylenen manifesto ile ilgili başka bir yer almazken, notun başındaki,*"Hizbullah Cemaati lideri Muhterem Edip Gümüş…" *şeklindeki ibareden, merhum Velioğlu`nun vefatından 12 yıl sonra Edip Gümüş`ün hareketin Liderliğine getirildiği anlaşıldı.

Bu arada Hüseynisevda sitesinin* "www.huseynisevda.net" *adresi yerine *"www.huseynisevda.biz"*adresi üzerinden yayın yapması,* "www.huseynisevda.net" *adresinin ise hiç açılmaması,* `site merhum Velioğlu`nun vefat yıldönümünde siber saldırıya uğradı herhalde`* şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

*Hürseda*

« Son Düzenleme: 16 Ocak 2012, 19:21:43 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

[/img]
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: