Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #340 : 22 Eylül 2011, 14:57:35 » |
|
 |
|
 |
 |
MaşALLAH ne güzel bir tevafuk olmuş. Sizin adınıza sevindim değerli kardeşim. Dua ile.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #341 : 22 Eylül 2011, 16:00:11 » |
|
 |
|
 |
 |
Ve... Karanlığa ışık yakan bir ayet yankılanıyor; ”Nice az Sayıda bir birlik ALLAHın izniyle Çok Sayıdaki birliği Yenmiştir.ALLAH Sabredenlerle Beraberdir.” Bakara 249
Doğrusu Buraya Dokunacağımı Bilmezdim,Nerden Bilebilirdimki Ruhuma Dokunan Bir Anımı Paylaşacağımı.
Nedir Sizden Çektiğimiz,Siz Hiçmi Yorulmazsınız ,siz Hiçmi Bıkmazsınız, Nedir Sizi Bu kadar Davasına Düşkün Eden ,Nedir Sizi Bu Kadar ilgilendiren,Nedir Sizin Bu İslamı Yüklenmeniz,Nedir Sizin Bu Rabbe Yönelmeniz,
Nedir siizn Bu kardeşliğiniz,
Hay ALLAH Razı olsun Hepinizden İnşALLAH.
``Ne Oldu,Bu Satırlarda Neyin Nesi`` Dediğinizi Duyar Gibiyim .
Merak Etmeyin Öyle Uzunca Anlatmıyıcam Yanlızca Hepi topu 5 Dakikaydı.
Öğlen Sonuydu dışarda İşlerim Vardı ,Enteresan Bir Sokaktaydım .Bir Tabela Baana göz Kırpıyordu.Oda Nesiydi Evet Yanlış Okumamıştım Doğru Haber Yazıyordu İnzarla Birlikte Bu Ana Binasıydı Sanırsam İncelerken Kendimi İçerde Bulmuştum. Her Ne Kadar Yanımdaki İnsanlar istemesede ,Çoktan içerdeydim.
Çok iyi Karşılanmıştım Orayı Forumdaki Kardeşlerden Öğrendiğimi , heryerde Olduklarını Gençlerin VeTüm İnsanların Tevhidi Yaşayışta Katkıda bulıunduklarını Söyledğimde Hayır Dua ile mukabele Buyurdular.Bir Kaç Güzel Kelamdan Sonra Doğru haber Gaztesi ,İnzar Dergisi ,Peygamber Sevdalıları Cd si BirdeBir Roman SEN AMİNESİN Adındak, Kitabı Hediye Ettiler.Tesettür Seferberliğinden Bahseddiler.Tam Çıkarken Cağrı tvyi göstererek Ayarlama Yapmamızı Rica Etdiler .İşin Kötüsü Halan Ayarlayamadık .
Velhasıl Hergünmü gitsem Acaba Üstelik Beleş kitap, hı Nedersiniz
maşaALLAH....ne güzel olmuş,kardeşlerinizle tanışmanıza sevindim kardeşim...inanın pişman olmayacaksınız...
bu arada hep forumların zararlarından bahsedilir,lakin bu gibi hayrlı yararlarınıda bir yere not etmek lazım...
selametle kardeşim..
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``
Üye ID: 5005
Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.
|
 |
« Yanıtla #343 : 22 Eylül 2011, 19:19:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
Biz hep çocuk kalmalıydık aslında. Üç taş, üç cam olmalıydı hayat. En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı ve en büyük acımız öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı. ... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
|
|
|
|
|
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.
|
 |
« Yanıtla #345 : 22 Eylül 2011, 19:25:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
Biz hep çocuk kalmalıydık aslında. Üç taş, üç cam olmalıydı hayat. En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı ve en büyük acımız öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı. ... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
|
|
|
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

|
 |
« Yanıtla #346 : 22 Eylül 2011, 19:27:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #348 : 23 Eylül 2011, 11:29:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує