Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« : 18 Nisan 2007, 17:17:30 » |
|
 |
|
 |
 |
Değerli kardeşler galiba hepimiz çok genciz de anlatacığımız pek anı yok, bu bölüm çok sessiz kaldı. 
İnşALLAH bu konu içerisinde günlük hayat içerisinde gördüğümüz, karşılaştığımız ibretli olaylar; Kardeşlerimiz için ders çıkarılabilcek konular, Karşılaştığımız hayırlı meseleler- teşvik amaçlı-, başımızdan o gün içinde geçen ve anlatmamızda bir mahsur arz etmeyen ve çok özel olmayan durumları ve kardeşlerimizle paylaşmak istediğimiz anektodları yazabiliriz....
ALLAH CC. razı olsun... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2007, 18:18:06 Gönderen: Emrullah Can »
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2007, 17:34:39 » |
|
 |
|
 |
 |
Teşekkür ederim kardeşim..)
Mesela ben bugün hastaneye gidip tahlil sonuçlarmı aldım...Boşuna korkmuşum o kadar hepsi negatif çıktı..Ha bu arada negatif demek olumluymuş..Alın size bir tecrübe..)) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2007, 17:42:09 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAH CC. razı olsun Akıllı kardeşim..)
Rabbim yardımcın olsun Dücane kardeşim..) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кıяıℓ кαℓєм
σиυя üуєѕι

çєкмєктєи ѕıкıℓмα∂ıgıм єи güzєℓ ∂єя∂ιмѕιи,
Üye ID: 48
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2007, 17:44:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
кıяıк кαℓєм çєкмєктєи ѕıкıℓмα∂ıgıм єи güzєℓ ∂єя∂ιмѕιи,
|
|
|
_VERA_
мιя üує

Bir tek gözlerin konustugu ülke cocuklarına
Üye ID: 668
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2007, 17:47:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bil ey sevgili mechul kaldığın her gecenin ardından beni saran hüzün sana mutluluk olsun, Yağan yağmur bana su, sana rahmet olsun,unutma sudadır rahmeti rahmanın, rahmetsiz kalma suyun sevgi olsun. Sildiğim yazılar bana ah ,sana ise hala bulamadığın "BEN" olsun....
VERA....
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2007, 18:02:06 » |
|
 |
|
 |
 |
İşte kardeşinizi yürektens sevince ortaya böyle samimiyeti ve sevgisi cok net olan muhabbetler cıkıyor.İşte size benden bir tecrübe kardeşlerinizi ve sevdiklerinizi sevince yürekten sevin...
saygı ile... [/quote]
Rabbim bu muhabbetimizi daim eylesin inşALLAH kardeşim..
Sevgiyle yüklenmiş yüreklere selam olsun..! |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2007, 18:03:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2007, 18:11:38 » |
|
 |
|
 |
 |
Kevser kardeşim aman dikkatli ol konu mahkemede sonuçlanmasın sonra 
Evet maalesef -genel anlamda- öfkeli olduğumuz zamanlarda aldığımız bir takım kararlar telafisi olmayan yaralar açabiliyor..
Efendimiz(SAV) öfkeli hallerde abdest almamızı ve acele karar vermememizi tavsiye ediyor..
Rabbim yardımcımız olsun.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|