|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
Üye ID: 702
 |
« Yanıtla #10 : 01 Kasım 2010, 17:17:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
 "vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır. filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #14 : 01 Kasım 2010, 18:30:46 » |
|
 |
|
 |
 |
Ve aleykum selam kardeşim...
Sizin dikkat çektiğiniz bir puanlama sistemimiz yok henüz. Melal kardeşin dediği gibi yönetim olarak üyelerimizin aktiflik ve kadimlik derecelerine göre zaman zaman puan kısımlarında güncelleme yapıyoruz..Puan katagorisine modlerimiz de dahil olduğu için ve ister istemez genelde bu kardeşlerimizde de değişiklikler olduğundan ve bu işin istişaresinin de zor ve zahmetli olmasından ötürü yönetimin geneli değil ben fakir şimdiye kadar bu işle ilgilenir oldum. Ve dikkat edilirse sevilenler vs. değil kendi puanımı bile yönetici dostlarımdan yukarıya çıkartmadım hiç bir zaman... Tabi zannediyorum ki üyelerimiz tarafından çok önemsenen ve gündeme getirilen bir konu olmadığı için belki bu konuda bazen pasif veya yanlışa düştüğümüz olabilir tabi. Kardeşlerimiz inşALLAH haklarını helal eder..
Bu arada Zehra kardeşimiz sanırım buradaki durumu kastetmemiş -herkes sevdiğine verirken şeklindeki ifadesinde- ki dediğimiz gibi öyle bir sistem burada mevcut değil. Kardeşimize bir açıdan katılıyorum.. Çünkü böyle bir duruma zemin olabilir.. Ama yine de hoş bir uygulama da sayılır. Ben de son dönemde o düzenlemeyi getirmeyi düşünmüştüm ama site üzerinden öyle bir ayarlama yapılamadı. Eğer böyle bir yenilik düşünülürse bu konuda yetenekli olan kardeşlerimizden teknik destek alabiliriz elbette..
Bu arada cevabım biraz uzun oldu. Ama belki bu konuda bilgilenmek isteyen kardeşlerimiz olur diye geniş bir açıklama yapmak istedim..
ALLAH Cc razı olsun.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2010, 18:34:59 Gönderen: Emrullah CAN »
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #15 : 01 Kasım 2010, 18:43:08 » |
|
 |
|
 |
 |
yahu keko bunca zamandır buradayım,şu puanlama hiç dikkatimi çekmemişti...hem puanım yüksekmiş,benimde karnım doymadı...hoş bu puan işi karın doyursaydı,sitedeki tüm kardeşlere hergün ziyafet verirdim,ama sevdiklerime değil,herkese verirdim...ama malesef doyurmuyor.. doyurmuyorsa o kadarda ilgimi çekmiyor...haa 6 vermişsin haa 0...hakketen beni sevdiğindenmi vermişsin kekopcan..ama şike yapacağına asla inanmıyorum,sen hakkedene vermişsindir,şimdi zehra kardeşim hakettinmi derse ne olur...bence ben haketmedim ama bunca yıldır buradayım,belki nazarı itibare alınmış olabilir,sizcede bu doğru bir karar değilmi? 
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Melâl
мσ∂єяαтöя
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #16 : 01 Kasım 2010, 18:47:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #18 : 01 Kasım 2010, 18:54:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #19 : 01 Kasım 2010, 18:59:05 » |
|
 |
|
 |
 |
istek varsa,değerlendirmekte vardır...yönetim ,üyeleri ile vardır ..
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|