Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FİLİSTİNLİ KARDEŞLERE DAVET YOLU ZİYARETİ  (Okunma Sayısı 2593 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhammed_şirin
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1851

« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2008, 22:53:57 »

selamun aleykum ...
bursadan katılan üç kişilik kafilenin içinde ben de vardım...ok meydanı ssk hastahanesi benimde hayatımda unutamayacağım anlara ev sahibliği yapan yerlerden biridir..utancımın en ayyuka çıktığı andır...garib duygular olduğunu kardeşler ifade etmiş ,gerçketen de öle anlatılması zor bi durum ,nasıl demeliyim bilmiyorum ama şuna benzer gibi ;YAKLAŞTIKÇA ONLARA OLAN UZAKLIĞINIZI GÖRÜYORSUNUZ,uzaklaştıkça ne kadar yakın olmanız gerektiği gerçeği tokat gibi yüzünüzde hisediyorsunuz..işte böylesine grift duygulardı..beni en çok etkileyen an ise ALAA isminde yüzüstü bizleri karşılayan kardeş ile oldu ,onun gözlerine bakıyordum ,ama bu bakış  bir şaiirin bahar havasında çiçeklere bakması gibi değildi,bu AYAT EL AHRASIN muradına ermeyi unutması gibi bir bakıştı ,kardeşlerinin intikamını alamayışının verdiği can acıması gibi bir bakıştı..bir özgürlüğe hasretin bakışıydı...bu bir feryadı isyanın bakışıydı...ya rabbim bu kadar mı VAKKUR bir duruş olur..ona bakarken seyid hasan nasrallahın meşhur sözü aklıma geldi  .."israile karşı çarpışan askerlerine ithafen şöle diyordu...SİZLERİN AYAKALRINIZDAN ÖPEYİM...işte tam o anda bende ALAA kardeşin ayaklarından öpmeyi o kadar çok istedim ki ama yapamadım ..sebebini bilmiyorum ama olmadı işte...velhasıl içimden utanç ile karışık intikama dair fırtınalar koptu..daha bir bilendim zalimlere ve zülmün acıtan o lanetli yüzüne karşı...sizlere daha açıklayıcı bilgiler sunmayı çok isterdim ama maalesef yapamıyorum ,çünkü bu olay sıradan bir vakaayı incelemeye benzemeyecek kadar özel..hakınızı helal edin...
ebu basir
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1848

« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2008, 22:56:01 »

Abi sana haksızlık olmuş ha senin resmin yok içinde.. Smiley
muhammed_şirin
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1851

« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2008, 22:59:13 »

evet kardeş haklısın ,erbaiin ve diğerleri kendini çıkartmak adına bizi kurban ettiler  Grin
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #23 : 22 Nisan 2008, 23:16:05 »

Öncelikle, Yapmış olduğununuz bu değerli ziyaret, bu anlamlı davranış, bu örnek hareket, DAVETYOLU sitemiz adına ALLAH CC rızası için düzenlemiş olduğunuz bu değerli organizasyon için hepinize DAVETYOLU sitemiz adına TEŞEKKÜR EDERİZ....

Yazılanlardan etkilenmemek, okunanlar ille duygu seline kapılmamak, çok uzaklara- ülkemizden ve KENDİMİZDEN- çok uzaklara gitmemek elde değil..

ALLAH CC hayırlı şifalar versin hasta kardeşlerimize....HÜRRİYET ve ŞİFA bahşetsin mazlum, mustazaf müslümanlara..

RABBİMİZ sizin HAYRINIZI da kabul buyursun tekrar YARENLER...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
zeyneb ebrar
σиυя üуєѕι

Sen zehri şeker,şekeri zehr ediyorsun..ETME..!

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 19

« Yanıtla #24 : 23 Nisan 2008, 12:27:31 »

Rabbim gidenden ve gitmeyen herkesten razı olsun inş gelmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı orada olmasakta kalbimiz mazlum kardeşlerimizleydi ALLAH hayrınızı kabul etsin inş çok hayır kazandınız ordaki kardeşlerimizi ziyaret ederek  Cry Cry

İlahi, senin rahmetin sığınağımdır!
Ve alemlere rahmet olan, sevgili resulün
Senin rahmetine yetişmek için vesilemdir..

Said Nursi
tekbir
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1202

« Yanıtla #25 : 23 Nisan 2008, 13:51:05 »

Öncelikle, Yapmış olduğununuz bu değerli ziyaret, bu anlamlı davranış, bu örnek hareket, DAVETYOLU sitemiz adına ALLAH CC rızası için düzenlemiş olduğunuz bu değerli organizasyon için hepinize DAVETYOLU sitemiz adına TEŞEKKÜR EDERİZ....

Yazılanlardan etkilenmemek, okunanlar ille duygu seline kapılmamak, çok uzaklara- ülkemizden ve KENDİMİZDEN- çok uzaklara gitmemek elde değil..

ALLAH CC hayırlı şifalar versin hasta kardeşlerimize....HÜRRİYET ve ŞİFA bahşetsin mazlum, mustazaf müslümanlara..

RABBİMİZ sizin HAYRINIZI da kabul buyursun tekrar YARENLER...

_VERA_
мιя üує

Bir tek gözlerin konustugu ülke cocuklarına

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 668

« Yanıtla #26 : 23 Nisan 2008, 22:56:19 »

........

Karanlıkları arkasına sarıp güneş ile sevdasının kirini yıkayabilen temsil heyetinin bu yüce anlamlı davranışını kutluyorum...Uzakları yakın eden iki kelamın heyacanı ve titrekligi ile atılan adımların devamı Efendimizin bir elin birlikteligi diye gösterdigi kardeşlik huku ve gizliden inşa edilen ümmet bilincinin bize kalan tarafı dualarımız inşALLAH rahman katında kabul olur...

Davetyoluna kalbimi ısındıran bir eylem olmuş maşALLAH...Öncüler ölmesin cekin onları arka safları daha ölecekler var...

Saygı ile...

Bil ey sevgili mechul kaldığın her gecenin ardından beni saran hüzün sana mutluluk olsun,
Yağan yağmur bana su, sana rahmet olsun,unutma sudadır rahmeti rahmanın, rahmetsiz kalma suyun sevgi olsun.
Sildiğim yazılar bana ah ,sana ise hala bulamadığın "BEN" olsun....

VERA....
tekbir
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1202

« Yanıtla #27 : 28 Nisan 2008, 14:34:29 »

herkezden ALLAH razı olsun
*ŞURA*
σиυя üуєѕι

Bitecek Olandan Geçtim.Hiç Ölmeyen Bir Yar Seçtim.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 708

« Yanıtla #28 : 28 Nisan 2008, 16:17:59 »

Rabbim gidenden ve gitmeyen herkesten razı olsun inş gelmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı orada olmasakta kalbimiz mazlum kardeşlerimizleydi ALLAH hayrınızı kabul etsin inş çok hayır kazandınız ordaki kardeşlerimizi ziyaret ederek

VeRmesin bana gönüL kimse!!..NikahLıyım ben öLüme....MehRim ise Şehadet...
Sözüm vardıR Rabbime...Ey kuRşunlar haydi nişan aLın yüReğime!!!......

Ne mutlu senin gönlüne düşene!
Ne mutlu gönlüne sen düşene!

Yâ Raûf! Ne mutlu Sen'in kalbine düşene, ne mutlu kalbine Sen düşene!!!
kendal2000
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 42

« Yanıtla #29 : 01 Mayıs 2008, 17:05:45 »

Rabbim gidenden ve gitmeyen herkesten razı olsun inş gelmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı orada olmasakta kalbimiz mazlum kardeşlerimizleydi ALLAH hayrınızı kabul etsin inş çok hayır kazandınız ordaki kardeşlerimizi ziyaret ederek
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #30 : 09 Temmuz 2010, 20:58:41 »

düşünüyorumda,ikinci bir marmara gemisi yola çıktığında davetyolu olarak bir kaç kişi gidebilseydik ne güzel olurdu...birde birisini şehid verip gelseydik çok daha güzel olurdu.... Smiley

keşke büyle bir imkanımız olsaydı...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #31 : 10 Temmuz 2010, 11:11:01 »

ABİM AYNEN KATILIYORUM  RABBİM İNŞALLAH NASİP EDER VE O ŞEHİTTE BEN OLURUM

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #32 : 10 Temmuz 2010, 11:29:39 »

inşaALLAH...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #33 : 11 Temmuz 2010, 22:25:49 »

inş gitmek niyetiyle kalplerimizi o gemiye binmek nasib etsin inş

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: