Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FİLİSTİNLİ KARDEŞLERE DAVET YOLU ZİYARETİ  (Okunma Sayısı 2593 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1138

« : 21 Nisan 2008, 02:28:34 »

HANIM VE ERKEK KARDEŞLERİMİZDEN OLUŞAN DAVET YOLU EKİBİ OLARAK FİLİSTİNLİ YARALI KARDEŞLERİMİZİ ALLAHIN LUTFUYLA ZİYERET ETTİK.
BU ZİYARETİMİZ ÇOK SAMİMİ VE DUYGU YÜKLÜ OLARAK GEÇERKEN,AYNI ZAMANDA KENDİLERİNE ALLAHIN İZNİYLE BÜYÜK BİR MORAL OLDU.
KENDİLERİNE DAVET YOLU SİTESİ OLARAK ZİYARETE GELDİĞİMİZİ VE TÜRKİYENİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEKİ
DAVET YOLU KARDEŞLERİMİZİN SELAM VE MUHABETLERİNİ İLETİP,HEPSİNİN BİR FİLİSTİNLİ OLDUKLARINI,
FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİNİN YANINDA HER DAİM CANLARINI FEDA ETMEYE HAZIR OLDUKLARINI ÖZELLİKLE
DAVET YOLU EKİBİ OLARAK BELİRTTİK.
KENDİLERİDE BİR ÇOK ARAP ÜLKELERİNDE KALMALARINA RAĞMEN TÜRKİYELİ MÜSLÜMANLARDAN GÖRDÜKLERİ YAKIN ALAKA VE İLGİYİ HİÇ BİR YERDE GÖRMEDİKLERİNİ SÖYLEYİP,SİZ DAVET YOLUNUN DEĞERLİ KARDEŞLERİNE SELAMLA BİRLİKTE AYNI KALP VE DUYGULAR İÇİNDE OLDUKLARINI DİLE GETİRDİLER.
SEVGİLİ KARDEŞLERİM DİĞER YAZI VE FOTOĞRAFLARI DAHA SONRA YAYINLAMAK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUNUZ
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 11:46:10 Gönderen: DÜNYA İSLAM » Logged

Beyza Abla
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 634

« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2008, 02:50:48 »

S.A
erkek kardeşlerimiz filistinli erkeklerin yanında ziyeretlerini sürdürürken,hanımlar olarak bizlerde,
xudayar,katre kardeşlerimizle birlikte filistinli hanım kardeşlerimizle birlikte idik.
filistinli kardeşlerimizin bizlere çok içten ve samimi sarılmaları,sanki yıllardır birbirini tanıyan çok yakın akrabalar gibi hasret gidermemiz şahsımı çok duygulandırdı.
özellikle bu mubarek insanlar zor şartlar altında olmasına rağmen hiç bir maddi  yardımını kabul etmemeleri ise onurlu bir davanın bu kutlu insanlarının ne kadar onurlu olduklarını bir kez daha bizlerin şahsında bütün dünyaya gösterdiler.
böyle bir asil davranış ve aselet örneği bu mümin mucahid ve mucahidelerin allaha olan imanlarının direnişe bir yansımasıydı.
duygularımızı ise yazılarla ifade etmek mümkün olmadığını belirtir,bu yüce davada kendilerini allaha kurban etmiş bu kahramlara rahmandan sabır ve zafer niyaz ederim.
ebu basir
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1848

« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2008, 05:59:37 »

Davet yolu ekibi olarak kardeşlerimizi ziyaret eden abi ve ablalarımızdan ALLAH razı olsun, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.. İNŞALLAH kısmet olursa bu gün kardeşlerimizi ziyaret etmek nasip olur..selam ve dua ile..
HÜMAM
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 357

« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2008, 08:01:48 »

Davet yolu ekibi olarak kardeşlerimizi ziyaret eden abi ve ablalarımızdan ALLAH razı olsun, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz..

Zillet Bizden Uzaktır.
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2008, 08:42:07 »

rabbim hayrınızı kabul buyursun sizinle olamayı gönül çok isterdi ama olmadı aam sizin gitmeniz bizi ziyadesiyle sevindirdi  rabbim razı olsun kadeşlerim ve abi ablalarım

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2008, 09:56:50 »

Rabbim bu güzel kardeşlik örneğinizi hayrla donatsın inş.....müslümanın derdiyle dertlenip kardeş olmanın verdiği hazla birbirine sarılanlara ne mutlu...
değerli kardeşlerim yaşadığınız o güzel duyguların elbette tarifi biraz zor olur ama ne gördünüz nasıl bir tabloyla karşılaştınız,durumları nasıldı,neler söylediler,filistinin son durumu onların ağızlarından dinlediğiniz şekil nasıldı malum biz haberlerde dinliyoruz ama yaşayanlardan dinlemek muhakkak farklıdır vb çok soru aklıma geliyor...azar azarda olsa bizimle paylaşınki bizde o atmosferi tam anlıyabilelim.... mesela sizi en çok etkileyen durumları nelerdi...gerçi beyza kardeşim biraz anlattı ama başka neler gözünüze çarptı...

selam ve dua ile...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2008, 11:44:51 »

DAVET YOLU EKİBİ FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİNLE BERABER.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2008, 12:07:45 »

maşALLAH kardeşlerime....

devam inş.... Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
*FATMAT-Ü ZEHRA*
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1420

« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2008, 14:30:42 »

Rabbim gidenden ve gitmeyen herkesten razı olsun inş gelmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı orada olmasakta kalbimiz mazlum kardeşlerimizleydi ALLAH hayrınızı kabul etsin inş çok hayır kazandınız ordaki kardeşlerimizi ziyaret ederek  Cry Cry

BİR KAVGANIN İÇİNDE YÜREĞİNDEYİM ALEV ALEV HASRETİMLE KINA YAKARSIN BEN İSE ŞEHADETE VURGUNUM ANNE...
ankebut
υѕтα üує

Sevdam öyle bomboş değil ki..!

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 35

« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2008, 14:56:21 »

NE GÜZEL BİR ZİYARET.ALLAH RAZI OLSUN.DAVETYOLU SİTEMİZE MAŞALLAH ÇOK HAYIRLI BİR İŞ DÜŞÜNMÜŞLER

Başım gövdemden/Etim tırnağımdan..
Kalbim, bedenimden ayrılana dek..

Alamazlar alamazlar imanımı
Perçinlemiş YARADAN!..
DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2008, 16:32:49 »

RESİMLER YİNE KAYBOLMUŞ.
BİLEN VARMI ARKADAŞLAR
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 20:13:49 Gönderen: DÜNYA İSLAM » Logged

DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 21 Nisan 2008, 20:14:31 »

TEKRAR YERİNE GELMİŞ,YOKSA TROJEN Mİ YÜKLENDİ.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 21:09:49 Gönderen: erbaiin » Logged

DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 21 Nisan 2008, 20:26:14 »

YAV KARDEŞİM NEDEN BU KADAR BEKLETTİN BİZİ,ŞU YAZILARI DAHA ÖNCEDE YAZSAYDIN YA.
BİZDE HERKEZ GİBİ SİZİN VE DİĞER HANIM KARDEŞLERİMİZİN YAZACAKLARINI BEKLİYORDUK.
MAŞALLAH YİNE HER ZAMAN Kİ GİBİ GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN.
ERBAİİN KARDEŞİM.

Beyza Abla
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 21 Nisan 2008, 20:49:53 »

Maşaallah ki Maşaallah..Davet yolu basın sözcüsü "erbaiin"döktürmüş yine...

Elline, koluna ,yüreğine sağlık....

selametle
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2008, 22:57:06 »

Rabbim hepinizden razı olsun  kardeşlerim abiler ve ablalarım...Filistinli kardeşlerimizi ziyaret edip onlara selamlarımızı iletmenizden dolayı.....Bizler gelme imkanına sahip olmasak da Rabbim şahittir ki her gün onlarla yaralanıyor acılarını en içten duygularımızla yaşıyor ve onlarla ölüyoruz....
Rabbim yardımcıları olsun  ve düşmalarına karşı muzaffer eylesin inş...

xudayar
σиυя üуєѕι

ey gençlik..GÖMLEĞİ ARKADAN YIRTILANLARDANmısın..?

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 56

« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2008, 01:53:25 »

bazen geç davranmakta hayır var demek ki Dünya İslam abi )..Rahman razı olsun erbaiin kardeşimiz durumu en güzel şekilde ifade etmiş..

Bizlerde kapının diğer ardında kalanları paylaşmaya çalışalım inşaAllah...yaralı kardeşlerimizin kaldığı odanın tam karşısında refakatçi kalan gözleri buğulu ama çehrelerini hüzne teslim etmemiş tebbesüm ve umutla harmanlanış iki çift anne bakışı vardı bizi karşılayan,filistinli annelerimiz SABAH ve RUVEYDA..Ve hemen yanlarında bu kardeşlik halkasından nasibini almaya bizden önce başlamış olan Beyza ablamız onun tam karşısında ise ziyaretimiz süresince Filistinli annelerimiz ve bizlerin arasında bir köprü oluşturup bir nebzede olsa birbirimizi bakışlarımızın dışında anlamamıza vesile olan diğer bir ziyaretçi mısırlı  kardeşimiz...
  Odaya girdiğimiz anda itibaren yüreğimizi bir heyecan kapladı önce... sonra hüzün...sonra mahcubiyet...sonra tekrar hüzün..tekrar mahcubiyet..aynı duyguları yaşayıp durduk dakikalarca..
   Beyza ablamız,katre ve ben birbirimize bakıp duruyorduk...ama bırakın onlara soru yöneltmeyi kendimizi bile birbirimize ifade edemiyorduk..mahcubduk..nerden başlayacağımızı..nasıl giriş yapacağımızı bilemiyorduk...sıradan bir ziayretçi olmak istemiyorduk belkide...onlar sıradan hastalar değillerdi ki..bizim kardeşlerimizdi.. yıldırmaların en şiddetlilerine maruz kalmalarına rağmen YILMAK kelimesini sözülklerinde yıllar önce çıkarmış Davamızın yılmaz bekçileriydiler..işte biz filistine seyirci kalmanın,her fırsatta duacınızız diyerek sadece duların ardına sığınmanın verdiği mahcubiyetle aramızda tercümanlık yapan Mısırlı kardeşimize öynelttik önce sorumuzu ne yapabiliriz..ne ihtiyaçları var..nasıl yardımcı olalım..Mısırlı ablamız daha soruyu onlara yöneltmeden BİR ŞEY KABUL ETMİYORLAR bende teklif etttim sizinle aynı durumdayım dedi...isteğimizi annelerimize yöneltttiğinde cevab hiçde farklı değildi...Tebbesüm ve hiç bir şeye ihtiyacımız yok ifadeleri...Bu onurlu..bu asil davranışları biraz daha utandırmıştı bizi...Beyza abla,katre ve ben birbirimize bakıp SubhanAllah dedik..bu nasıl bir duruş...ve aramızda şu kısa değerlendirmeyi yapamadan geçemedik..."biz dedik... biz olsaydık...neleri sıralardık yada nelerden yakınırdık.."

bir ara annelerimizde SABAH oğlunun direnişe katılmak için nasıl ısrarcı davrandığını..kendisinin bir anne olarak nasıl korktuğunu ve oğlunun yaralandığıı haberi alışını anlatırken gözlerinde tomucuklaşan damlalar kirpiklerinin engellemelerne rağmen dayanamayıp süzülüyordu yanaklarından..o anda ellerinden tutmak ve sarılmak geldi içimizden...SubhanAllah bu nasıl bir duyguydu...sözlerin sukut eyleyip gözlerin muhabbetle kavuşması bu muydu...inanmazdım gözlerin bu kadar çok şey anlatacağına..nasıl bereketli dakikalardı bunu en iyi  odada bulunan Beyza ablam ve katre kardeşim anlayabilir zannediyorum...
    Ve unutmadık tabiki burada ki kardeşlerimizin  selamlarını..muhabbetlerini ve dualarını iletmeyi...yine  kocaman bir tebbesümle karşılık verdiler davet yolunun yolcularının selam ve muhabbetlerine...

selametle ve hidayet üzere kalın inşaAllah..BakiXuda'ya emanet...
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2008, 03:05:25 Gönderen: xudayar » Logged
Beyza Abla
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 22 Nisan 2008, 08:43:04 »

xudayar kardeşim...Ramhaman razı olsun,duygularımıza güzel tercümanlık yapmışsın...

selam ve dua ile
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 22 Nisan 2008, 09:33:52 »

erbain,dünya islam,beyza abla,xüdayar ve katre kardeşlerim...sadece ALLAH hayrınızı kabul etsin diyebiliyorum,bizede çok güzel yansıttınız o duygularınızı....hüzünlendirdiniz...ne diyebilirimki bilemiyorum...selametle.

çaye
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 774

« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2008, 11:45:04 »

Allahu teala hepinizden razı olsun
muhammed_şirin
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1851

« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2008, 22:34:38 »

YAW GALİBA BU RESİMİ BEN KENDİ ELLERİMLE ÇEKTİM AMA NEDEN BEN İÇİNDE OLAMIYORUM Kİ.. Shocked
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: