|
|
|
|
|
|
HÜMAM
υѕтα üує

Üye ID: 357
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2008, 08:01:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
Zillet Bizden Uzaktır.
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2008, 09:56:50 » |
|
 |
|
 |
 |
Rabbim bu güzel kardeşlik örneğinizi hayrla donatsın inş.....müslümanın derdiyle dertlenip kardeş olmanın verdiği hazla birbirine sarılanlara ne mutlu... değerli kardeşlerim yaşadığınız o güzel duyguların elbette tarifi biraz zor olur ama ne gördünüz nasıl bir tabloyla karşılaştınız,durumları nasıldı,neler söylediler,filistinin son durumu onların ağızlarından dinlediğiniz şekil nasıldı malum biz haberlerde dinliyoruz ama yaşayanlardan dinlemek muhakkak farklıdır vb çok soru aklıma geliyor...azar azarda olsa bizimle paylaşınki bizde o atmosferi tam anlıyabilelim.... mesela sizi en çok etkileyen durumları nelerdi...gerçi beyza kardeşim biraz anlattı ama başka neler gözünüze çarptı...
selam ve dua ile... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #17 : 22 Nisan 2008, 09:33:52 » |
|
 |
|
 |
 |
erbain,dünya islam,beyza abla,xüdayar ve katre kardeşlerim...sadece ALLAH hayrınızı kabul etsin diyebiliyorum,bizede çok güzel yansıttınız o duygularınızı....hüzünlendirdiniz...ne diyebilirimki bilemiyorum...selametle. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|