EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Üye ID: 3387
 |
« : 04 Ocak 2012, 01:10:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz !!! ebu ömer
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2012, 09:02:09 » |
|
 |
|
 |
 |
hayrlı olsun keko..ama ben bu işlerden anlamam,maşaALLAH gittikçe bu sanal alemde ilerliyorsun keko,faceden sonra tweet,yakında dahada farklı yerlerde olacağınıda gösteriyor....de hadi hayrlısı.....  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2012, 09:29:05 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2012, 19:48:13 » |
|
 |
|
 |
 |
desene sizin yöneticiler benim gibilerine benzemiler,benki bişeyden anlamam ama emrullah kalkmış yardımcılık vermiş,be mübarek bu yahya ne tweetten anlar nede faceden,msnyi zor kullanır kamera açmasını pek bilmez,işte çağın gerisinde kalmak buna derler keko,sen sen ol bana bakma keko,ben sana yetişemem keko,hani dersenya biz eskilerdeniz diye,ahanda artık belliki sen eskilerden ama yenilerinede ayak uyduranlardansın,bak ben onide yapamıyam,yine kaldım tek başıma,bir ben eskiyi aşıp yenilikçilerden olamadım,sen artık gündi değilsin,tekno gündisin,kendini aşmışsın keko...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
feriha
уєиι üує
hazan lalem...
Üye ID: 13678
 |
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2012, 00:32:14 » |
|