Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Facebook ve Twitter adreslerimiz açılmıştır.  (Okunma Sayısı 413 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3387

« : 04 Ocak 2012, 01:10:33 »

FACEBOOK VE TWİTTER ADRESLERİMİZ AÇILMIŞTIR.

Boş sözlerle değil.
Yürekten paylaşımlarımızla..
Rabbimizin rıza kapısının önünde vakarlı duruşumuzla

Yüreğimizden yüreğinize
Kardeşliğimizden, kardeşliğinize
Kur'an ve sünnet çizgisinde ümmetiz.Biz'in sesi olmaya geldik.

ümmetiz biz ailesi olarak artık facebook ve twitter sayfamızda siz değerli kardeşlerimizi görmekten mutluluk duyarız.

NOT:Ümmetiz.Biz tüm yöneticileri şifre ve kullanıcı bilgilerini kullanmaya haiz olup tüm bilgiler şeffaf olarak yönetim tarafından okunacaktır.

http://www.facebook.com/pages/%C3%9Cmmetiz-Biz/322116614486446

http://twitter.com/#!/UmmetizBiz

Selam ve Dua ile. Ümmetiz.Biz yönetimi.

http://www.ummetiz.biz/index.php?topic=24261.msg106770;topicseen

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2012, 09:02:09 »

hayrlı olsun keko..ama ben bu işlerden anlamam,maşaALLAH gittikçe bu sanal alemde ilerliyorsun keko,faceden sonra tweet,yakında dahada farklı yerlerde olacağınıda gösteriyor....de hadi hayrlısı..... ok.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2012, 09:29:05 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2012, 18:05:57 »

:)ALLAH hayrını vere kardeşim. ümmetiz.bizin alanını açmaya çalışıyrouz. rabbım yardımcımız olsun. dikkat etmeliyiz her halukarda. Gerçi face ve twittere gençlere bıraktık. sitenin yönetici kardeşleri bu işi iyi yapıyorlar.

Hayat bir mücadeleden ibarettir.***Siz mücadelenin ateşini yakarsınız ama nerde biteceği belli olmaz
!!!
ebu ömer
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2012, 19:48:13 »

desene sizin yöneticiler benim gibilerine benzemiler,benki bişeyden anlamam ama emrullah kalkmış yardımcılık vermiş,be mübarek bu yahya ne tweetten anlar nede faceden,msnyi zor kullanır kamera açmasını pek bilmez,işte çağın gerisinde kalmak buna derler keko,sen sen ol bana bakma keko,ben sana yetişemem keko,hani dersenya biz eskilerdeniz diye,ahanda artık belliki sen eskilerden ama yenilerinede ayak uyduranlardansın,bak ben onide yapamıyam,yine kaldım tek başıma,bir ben  eskiyi aşıp yenilikçilerden olamadım,sen artık gündi değilsin,tekno gündisin,kendini aşmışsın keko... ok.

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2012, 21:06:55 »

Tekno gündi mi ? Cheesy

Hayirli olsun ebu ömer abi. Smiley

[/img]
feriha
уєиι üує
*

hazan lalem...

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 13678

« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2012, 00:32:14 »

Tekno gündi mi ? Cheesy

Hayirli olsun ebu ömer abi. Smiley
gerçekten gülümseten bir tabir(tekno gündi) olmuş bu sal.
yahya bey,konuyla ilgili mütevazi tavrını yine koymuş.
ayrıca ömer bey, çalışmalarınızın kalben destekcisiyim. vakit buldukça da sizlerle beraber olurum inşALLAH. gençlerimiz için faydalı olacağınıza inanıyorum. başarılar dilerim...
can nurani
σиυя üуєѕι

**EM XUUNA WE Jİ BİR NAKİİİNN**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2210

« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2012, 01:43:26 »

maşalah ismi üzerinde ümmetiz biz isme layik güzel paylaşimlariniz vardir ALLAH Muvafak eylesin kardeşim coğrafyamin kazanimlari yazisi acaba kime aitir ebu ömer kardeşim...

Sizler Namazda Eli Acikmi Eli kapalimi kilalim diye tartisirken!Kàfirler ise o elleri Nasil keseceklerini planliyorlar imam humeyni
EBU ÖMER
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2012, 17:57:40 »

ALLAH hayrını versin..tekno gundi he...

cannurani dostum o yazı bize ait. ümmetiz.bizde bunun bayağı müzakeresi oldu. Baktıkki ümmmetçe- ümmet olmaya daha hazır değiliz bizde biraz atılda bıraktık. ALLAH ın izniyle bu sitelerin güzel tarafı tartışarak olgunlaşıyrouz. Birazda şu müzakere usul ve uslublarını dikkate alırsak, kardeşliğe husumet kondurmayız inşALLAH..

İlhami abiyi çağırmak gerek gardaşcanlar. O uşak gelince sazın bam teline vurdummu? birde çay tamam inşALLAH.

!!!
ebu ömer
ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2012, 20:20:18 »

hayırlı olsun  ebu ömer abi  rabbim ilimlerle  yol alan   coğlan   iyilikler olmayı nasıb etsin

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
Abbas
мσ∂єяαтöя
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2012, 20:38:08 »

hayırlı olsun inşALLAH....

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: