Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 22 Kasım 2011, 08:50:09 » |
|
 |
|
 |
 |
Esselamün Aleyküm değerli dostlar..
Güzel sitemizin yöneticisi olan Emrullah CAN kardeşimiz,bir süredir edebiyat ile ilgili çalışmalarını bizlerle paylaşıyordu,daha önce paylaşımlarını yeni yayına başlayan http://www.ahmetmersan.com/ sitesinde yayınlıyordu,şimdide bu güzel çalışmaların yer alacağı bir facebook sayfası açmıştır,değerli dostumuzun bu güzel ve yararlı paylaşımlarına bir nebzede olsa katılım sağlamak için ve değerli kalem sahiplerini desteklemek için ilgili kardeşlerin katkılarını ve desteklerini bekliyorum,facebook listenizdeki kardeşleri davet ederek destek vermek gerektiğine inanıyorum.Destek ve teşviklerimizle büylesine değerli olan kardeşleri elimizden geldiğince bu desteğimizden mahrum etmeyelim,büylece sanalda edebi açıdan güçlü kalemleri,ihlaslı yüreklere bizlerde katkıda bulunmuş oluruz..
http://www.facebook.com/pages/Ahmet-Mersan/101938069896512
selam ve dua ile.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2011, 00:11:21 » |
|
 |
|
 |
 |
Öncelikle, böyle bir konu açarak layık olmadığımız ifadelerle asıl kendi gönlünün güzelliğini yansıtan Yahya abiye, kıymetli yorum ve teveccühleriyle HüZüNLü YüreğiM, waşta erva!! ve evindar kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun.
Şüphesizki acı ve hüzünler kadar başarı ve sevinçler de dostlarla güzeldir... BU kulvarda da sevdiğimiz kardeşleri yanımızda görmek teşvik edici ve mutluluk vesile olacaktır...
Esenlikle... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2011, 08:37:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Kasım 2011, 18:48:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HüZüN_SeLi
υѕтα üує

Üye ID: 8397
 |
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2011, 21:31:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
//Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!
(Hud.112)
|
|
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2011, 21:41:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #13 : 24 Kasım 2011, 23:34:53 » |
|
 |
|
 |
 |
destekçiniz abem vede takipçin inşALLAH gücümüz yettiğince davet ederiz |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2011, 03:25:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : 25 Kasım 2011, 17:52:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #18 : 25 Kasım 2011, 17:53:44 » |
|
 |
|
 |
 |
ALLAH sizden razı olsun yahya hocam..Sıkılıyor olsaydık şayet ikidebirde buraya gelmezdik.Çok iyi ağırlıyorsunuz..Çok memnunuz..Kendimizide evimizde gibi hissedeiyoruz.. :)Ben misafir olarak fazla kaldık demek istemiştim..Ev sahipleiğine kabul ederseniz...kalırız elbet  zaten itiraf ettirmek için sormuştum,de haydi artık ev sahibisiniz,hayrlı olsun..  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : 25 Kasım 2011, 17:56:28 » |
|
|
|