|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2008, 16:20:02 » |
|
 |
|
 |
 |
bu kadar reklamdan sonra size sorulacak soruların zorluğu reytingleri zorlar diye düşünüyorum,hazırlıklı gelin...... gökte kaç yıldız olduğu sorusu en basit soru olacaktır..... :)ama cevabı nasreddin hocanınki ile aynı olmasın... 
selametle
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2008, 16:37:34 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜMAM
υѕтα üує

Üye ID: 357
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2008, 21:01:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
Zillet Bizden Uzaktır.
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2008, 21:41:26 » |
|
 |
|
 |
 |
Yine neler oluyor burada 
Raporter kim, rapor veren kim, Patron da kimmiş Ben burada tüyü bitmemiş yetimi, dulu,öğrenci ve emekliyi, işçi sınıfını temsil ediyorum...Bu Emrullah Can ben değilim galiba,,İsim benzerliği. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2008, 22:36:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #11 : 07 Nisan 2008, 23:28:51 » |
|
 |
|
 |
 |
Es Selamun aleykum Sevgili Erbain ve değerli kardeşlerim....
Dostlarımızın güzel esprileriyle karışık başlayan girişten sonra, erbain kardeşimin davet ve teklifi üzerine böyle bir konu açılarak acizane görüşlerimizin belirtilmesi rica edildi.....Davetinden dolayı Erbain kardeşime ve konunun takipçileri olan siz kadirşinaz kardeşlerimize ilginizden ötürü teşekkür ederim öncellikle....
İnşALLAH imkan ve zamanımız ölçüsünde erbain kardeşimin bana yönelttiği ve yönelteceği sorulara cevap vermeye çalışacağım...Kardeşlerimizi de sıkmamak üzere; günde birkaç soruluk periyotlarla inş hafta sonuna kadar beraber olmaya çalışacağız....
Hakkınızı helal edin inşALLAH.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #14 : 07 Nisan 2008, 23:45:40 » |
|
 |
|
 |
 |
İlk sorudan terlemeye başladım 
Emrullah Can'a geçmeden önce, Emrullah Can isminin nereden geldiğini merak eden kardeşlerimiz için, nicikimin kısaca tarihçesini açıklamak istiyorum 
Emrullah ismi benim için bir nick değil, reel hayatta da ailem, çevrem ve bazı kesimlerden tanıdığım dostlarımın bana hitap ettikleri iki ismimden biridir.....Net dünyası ile ilk tanıştığım sıralarda adres ve rumuz olarak ''Enam'' nickini kullanıyordum....Bu adın bayan ismi ile de karıştırılma ihtimali, daha doğrusu kimi zaman karıştırılması..)); ve gerçek hayatta da kullandığım ismimin nick olarak kullanılmasının benim için daha samimi bir havanın oluşmasına zemin olabileceğini düşündüğüm için, nickimi Yüce kitabımızda geçen, ALLAHIN emri anlamına gelen ''Emrullah'' olarak değiştirmeye karar verdim...Yalnız benden önce bu adın bu şekil kullanılması ve kayıtlı olmasından dolayı muvaffak olamadım ... Yanına bir rakam veya sembol eklemem gerekiyordu galiba,Emrullah adını kullanmakta kararlıysam.....Aynı ortamda paylaşımlarda bulunan değerli abilerim bana hitaplarında ''Can Kardeşim'' lafzını çokça kullanırlardı...Burdan da ilham ve güç alarak; madem can kardeşinizim o zaman alın size Emrullah Can kardeşiniz diyerekten yeni ismime kavuşmuş oldum 
O zamandan beri de can kardeşlerimin can kardeşi; ''Emrullah Can'' oldum,çıktım  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2008, 23:50:18 Gönderen: Emrull@h C@N »
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #15 : 07 Nisan 2008, 23:48:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #17 : 07 Nisan 2008, 23:54:20 » |
|
 |
|
 |
 |
Yok ben öyle bir iddia ile çıkmadım yeşil sahalara  Benim kendimi o şekil görmemden ziyade, tarihçey-i Emrullah Can'da da:) belirttiğim gibi bu sıfat; sizin gibi değerli abi ve dostlarımızın bize karşı besledikleri sevgi ve sempatinin bir tazahüru şeklinde oldu sanırım.....)
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilayda
υѕтα üує

тÜм zαliм νє zulÜм dÜzєηlєяiηє " ﻻ " diуoяuz
Üye ID: 478
|
 |
« Yanıtla #19 : 08 Nisan 2008, 00:53:42 » |
|
 |
|
 |
 |
İlk sorudan terlemeye başladım 
Emrullah Can'a geçmeden önce, Emrullah Can isminin nereden geldiğini merak eden kardeşlerimiz için, nicikimin kısaca tarihçesini açıklamak istiyorum 
Emrullah ismi benim için bir nick değil, reel hayatta da ailem, çevrem ve bazı kesimlerden tanıdığım dostlarımın bana hitap ettikleri iki ismimden biridir.....Net dünyası ile ilk tanıştığım sıralarda adres ve rumuz olarak ''Enam'' nickini kullanıyordum....Bu adın bayan ismi ile de karıştırılma ihtimali, daha doğrusu kimi zaman karıştırılması..)); ve gerçek hayatta da kullandığım ismimin nick olarak kullanılmasının benim için daha samimi bir havanın oluşmasına zemin olabileceğini düşündüğüm için, nickimi Yüce kitabımızda geçen, ALLAHIN emri anlamına gelen ''Emrullah'' olarak değiştirmeye karar verdim...Yalnız benden önce bu adın bu şekil kullanılması ve kayıtlı olmasından dolayı muvaffak olamadım ... Yanına bir rakam veya sembol eklemem gerekiyordu galiba,Emrullah adını kullanmakta kararlıysam.....Aynı ortamda paylaşımlarda bulunan değerli abilerim bana hitaplarında ''Can Kardeşim'' lafzını çokça kullanırlardı...Burdan da ilham ve güç alarak; madem can kardeşinizim o zaman alın size Emrullah Can kardeşiniz diyerekten yeni ismime kavuşmuş oldum 
O zamandan beri de can kardeşlerimin can kardeşi; ''Emrullah Can'' oldum,çıktım  ... Ne güzel günlerdi... EmrullahCan (enam1000) kardeşim maziye götürdün ............................................. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Gün gelirde kurumuş bir papatya çınar gibi dağları ovaları gölgelendirir Tevhid bülbülleri tebliğ şarkılarını Davudi namelerle nemrudun beynini patlatırcasına söylerler Ve örtülü bir vicdan irkilip Hüseyin gibi kerbelalara koşarsa İşte o gün evet o gün her kalpte Muhammedi bir papatyanın filizlerine sahit olabilirsiniz
|
|
|
|