Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KARDEŞCE VE DOSTCA NEŞELİ ATIŞMALAR...:)  (Okunma Sayısı 5654 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #140 : 05 Ocak 2012, 11:10:55 »

yoksa rakip senmisin nuseybini abe,biliyorsun misafirlere karışmak gibi bir huyum yok,ama ben mukim oldum diyorsan o başka,gözün korkmamışsa mukim deyip meydana dalarsın,de hadi bekliyorum... ok.

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #141 : 05 Ocak 2012, 17:26:05 »

Hadi görelim sizi bakalim... sal. sal. sal.

[/img]
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #142 : 06 Ocak 2012, 18:26:13 »

rakib arıyorum.. Smiley

seydam karşına çıkana ALLAH yardım etsin Smiley ayağını kırdıkların aklımıza geldikçe .... Smiley

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #143 : 06 Ocak 2012, 18:40:26 »

Smiley

öyle deme keko,şimdiden rakiplerimin gözü korksun istemem,bak nuseybini abe uğramaz oldu şimdiden  sal.

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: