Tayfun
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 2919
 |
« Yanıtla #40 : 13 Ocak 2012, 14:21:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Azadi vuslattadır vuslat yolu mavera sakın boynunu bükme hırslanma umutlara Dik dur ki kuvvet gelsin sıkılan yuımruklara yolun cenetten geçer Filistinli Küçüğüm.. 
|
|
|
|
|
MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

insan bir katre kan ve bin endişedir.
Üye ID: 1850
 |
« Yanıtla #42 : 13 Ocak 2012, 17:48:40 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2012, 17:51:10 Gönderen: MERYEMDUAA »
|
|
İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
|
|
|
|
|
Tayfun
тє¢яüвєℓι üує

|
« Yanıtla #44 : 14 Ocak 2012, 11:27:56 » |
|
 |
|
 |
 |
Her halimiz hayır üzere olur inşALLAH Abbas kardeşim..Sizide tanımıyorum ama ALLAH için tanımak isterdim...Sanırım geç kaldık ...Değerli meryem dua kardeşim konuyu dağıtmayı başardığın için ALLAH seni affetsin : ) aynı zamanda konuyu popüler yaptığın için seni tebrik ediyorum zira ziyaretçiler ve yorumlar fazlalaştı. Ama mevzu değiştiğinden belki de ziyaretçiler de yorumcular da bu çekişmeye içten gülüyorlardır. Halbuki konu benim için önem arzediyordu.. Açıkçası sizi daha olgun daha yapıcı bekliyordum.. Siz kalkmış hala bana tezi sentezi öğretiyorsunuz. Evet öğrenmenin yaşı olmaz ama Ben O kardeş Sentez yaptı! diyerek ona ne demek istediğimi iyice anladığını düşünüyorum. Dediğiniz gibi çok yazılarım oldu . http://hurseda.net/Tayfun-Hak/47/index.html Elbette bu makalelerim içinde cümle hatası , kelime hatası, yada anlaşılmayan noktalar olmuştur.Ama ben hürseda editöründen yazımı düzelttiği bir anı hatırlamıyorum. Olabilirki Hurseda editöründen daha iyisiniz.! bir şey diyemem.. , Evet körler sağırlar oldu bizim durum.. ilayda kardeşime selamlarımı iletiniz..O bu yazıyı okumamaıştır. Bu yazıyı ve yorumları okuyupta anlamayacak kişi ya eğlence amaçlı siteye girmiştir yada 10 yaşın altındadır. Ama özetle şunu diyorum yazımdaki düşünceye aykırı bir yorumunuz yoksa ki görmedim konuyu mecrasından çıkarmamak gerekir.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Azadi vuslattadır vuslat yolu mavera sakın boynunu bükme hırslanma umutlara Dik dur ki kuvvet gelsin sıkılan yuımruklara yolun cenetten geçer Filistinli Küçüğüm.. 
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #47 : 14 Ocak 2012, 16:51:54 » |
|
 |
|
 |
 |
Ne bu şiddet,bu celal..!
Tayfun kardeş;yanıldım,bu sefer karavana gitti attığım ok demek çokmu zor geliyor?
İnsan bir konuda yanıldımı,yanılgısını kabul edip doğruyu alması gerekmez mi?Siz illede benim
dediğim haktır deyip duruyorsunuz.Ne demek konu dağılıyor?Zaten forumlarda konular dağıtıla
dağıtıla,mesele içinden mesele,olay içinden olay çıkartılarak,tabir yerindeyse bir kaşık suda
fırtınalar çıkartıp gemi batırmak forumların hep tatlı ve bir o kadar cazib tarafı olmuştur.
Son olarak Tayfun kardeş,kürtçen kadar espri anlayışında kıtmış..Keşke seni böyle çaresiz
derbeder görmemiş olsaydım.Güvendiğim dağlara kar değil dolu yağmış..Ve anlaşılan bu dolu
taneleri epep büyük olacak ki seni sinirlendirmiş.
zafer 34 kardeş,üslubunuz tahrik ve küçümseme kokuyor,müslümanın ahlakı bu olmamalı..ilk mesajınızdaki üslubunuz bile yine aynı minvalde idi ve tayfun kardeşimizede cevab hakkı doğmuştur,ama devamında aynı uslubü devam ettiğinizi görüyorum,mesele bağcıyımı dövmek yoksa üzümmü yemek,buna karar verin ve ona göre mesajlaşın,buyurun eğer tayfun kardeş haksızsa ve yanılıyorsa ona delilli veya mantıkli bir cevab verin ama yok cevab verme yerine bu şekil saldırıp bu üslubla tahrik edip bu metodu benimsiyorsanız bu size yakışmaz,bu bizlerinde anlayışına yakışmaz,konu dağılıyor ve mecrasından kayıyor,lütfen daha fazla hassasiyet gösterelim,şeytanı sevindirip nefsi öne çıkartıcı ve tahrik edici üslublardan kaçınalım...
selam ve dua ile.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #48 : 16 Ocak 2012, 18:49:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Üye ID: 5112
 |
« Yanıtla #51 : 18 Ocak 2012, 15:43:05 » |
|
 |
|
 |
 |
Yani sayın Yahya yöneticim,üç kuruşluk keyfimize limon sıktın ya teşekür ederim.Ben şaka yapmayımı bilmiyorum yoksa espri anlayışları şu ikonları  kulanmadığım için değişik mi algılanıyor bilmiyorum?Ben Tayfun beyin yazılarını severek okuyanlardanım ve amacım tayfun beyi birazcık şaka yollu kızdırmaktı.Siz ise nereye çekmişsiniz konuyu.ALLAH razı olsun diyorum. Son olarak ta’m sar deyimi cansız varlıklarda kullanır.Ta’m sar deyimi yemekler için kullanılan bir deyimdir.Canlı varlıklar,heleki insanlar için kullanılmaz.Hal böyle olunca ne tarif yapsanız yanlış olur.İsterseniz Örf ve adet konusuna girmiyeyim.Ve üstte yorum yazan ve bana harami diyen kardeşde şunu derim.Bu vasıf bende yok ise o terim sahibine geri gider. son bir not babında Tayfun bey kendini savunacak kabiliyet ve meziyettedir.Ayrıcada kendini savunacak kadar kelime dağarcığı,backround'u seninkinden daha geniş olduğu aşikardır.Ve sanırım senin avukatlığına da hiç ihtiyacı yoktur.Bu konu onu ilgilendirirken araya girip laf sokmanıza türkçede "çapsızlık"denir. Hakketen ciddi olarak algılamıştım sizi.ALLAH bizi af etsin. Sanal Dünya olunca çabucak yalnış anlaşılabiliyor insan..şaka olduğunu anlamak zor olabiliyor..
Bu nedenle böyle durumlarla karşılaşmamak için ikonları en azından şaka yaparken kullanmak..veya şaka olduğunu bir çeşit belli ettirmek daha iyi olur bence abi.. 
ALLAH razi olsun inşALLAH.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
  [/img]
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #52 : 18 Ocak 2012, 18:41:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM!''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #53 : 18 Ocak 2012, 19:20:56 » |
|
 |
|
 |
 |
Yani sayın Yahya yöneticim,üç kuruşluk keyfimize limon sıktın ya teşekür ederim.Ben şaka yapmayımı bilmiyorum yoksa espri anlayışları şu ikonları  kulanmadığım için değişik mi algılanıyor bilmiyorum?Ben Tayfun beyin yazılarını severek okuyanlardanım ve amacım tayfun beyi birazcık şaka yollu kızdırmaktı.Siz ise nereye çekmişsiniz konuyu.ALLAH razı olsun diyorum. Son olarak ta’m sar deyimi cansız varlıklarda kullanır.Ta’m sar deyimi yemekler için kullanılan bir deyimdir.Canlı varlıklar,heleki insanlar için kullanılmaz.Hal böyle olunca ne tarif yapsanız yanlış olur.İsterseniz Örf ve adet konusuna girmiyeyim.Ve üstte yorum yazan ve bana harami diyen kardeşde şunu derim.Bu vasıf bende yok ise o terim sahibine geri gider. son bir not babında Tayfun bey kendini savunacak kabiliyet ve meziyettedir.Ayrıcada kendini savunacak kadar kelime dağarcığı,backround'u seninkinden daha geniş olduğu aşikardır.Ve sanırım senin avukatlığına da hiç ihtiyacı yoktur.Bu konu onu ilgilendirirken araya girip laf sokmanıza türkçede "çapsızlık"denir. Aman ALLAHım siz!  Hoşgeldiniz...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #54 : 18 Ocak 2012, 19:38:27 » |
|
 |
|
 |
 |
Yani sayın Yahya yöneticim,üç kuruşluk keyfimize limon sıktın ya teşekür ederim.Ben şaka yapmayımı bilmiyorum yoksa espri anlayışları şu ikonları  kulanmadığım için değişik mi algılanıyor bilmiyorum?Ben Tayfun beyin yazılarını severek okuyanlardanım ve amacım tayfun beyi birazcık şaka yollu kızdırmaktı.Siz ise nereye çekmişsiniz konuyu.ALLAH razı olsun diyorum. Son olarak ta’m sar deyimi cansız varlıklarda kullanır.Ta’m sar deyimi yemekler için kullanılan bir deyimdir.Canlı varlıklar,heleki insanlar için kullanılmaz.Hal böyle olunca ne tarif yapsanız yanlış olur.İsterseniz Örf ve adet konusuna girmiyeyim.Ve üstte yorum yazan ve bana harami diyen kardeşde şunu derim.Bu vasıf bende yok ise o terim sahibine geri gider. son bir not babında Tayfun bey kendini savunacak kabiliyet ve meziyettedir.Ayrıcada kendini savunacak kadar kelime dağarcığı,backround'u seninkinden daha geniş olduğu aşikardır.Ve sanırım senin avukatlığına da hiç ihtiyacı yoktur.Bu konu onu ilgilendirirken araya girip laf sokmanıza türkçede "çapsızlık"denir. kıymetli kardeşim,şeriat zahire bakar,biz kimsenin kalbini yarıp bakamayız veya niyet okuyamayız,bu nedenle verdiğimiz tepki genel bir ölçü ve kaidedir.velhasıl değerli kardeşim,bu güzel konu bu şekilde uzamaz umarım,çünkü tayfun kardeşimizi bizde seviyoruz ve konusunun bu şekilde dağılmasını istemiyoruz....hatta bu şekilde başka bir yorum gelirse(çünkü konu konuyu açar)konuyla ilgisi olmayan mesajları anlayışınızı umarak silmek zorunda kalırım...
eğer kırmışsam hakkınızı helal ediniz.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2012, 10:38:07 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #57 : 19 Ocak 2012, 11:10:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayfun
тє¢яüвєℓι üує

|
« Yanıtla #59 : 22 Mart 2012, 19:59:50 » |
|
 |
|
 |
 |
Derken..  Allah razı olsun Nuseybini abi artık koruman altındayım sanırım..kimse bana dil uzatamaz..: ))
Abbas kardeşim msn adresini aldım ve ekledim İnşALLAH en kısa zamanda tanışır ilk muhabbetimizi yaparız.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|