|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #84 : 07 Ocak 2012, 13:50:01 » |
|
 |
|
 |
 |
sessizliği kuşandınız bu aralar kardeşim..bizi kendinizden mahrum bırakmayın,çünkü sessizliğinizi Eleştiri/Yorum |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``
Üye ID: 5005
Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.
|
 |
« Yanıtla #86 : 07 Ocak 2012, 23:29:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Biz hep çocuk kalmalıydık aslında. Üç taş, üç cam olmalıydı hayat. En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı ve en büyük acımız öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı. ... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #87 : 08 Ocak 2012, 13:19:30 » |
|
 |
|
 |
 |
hamd olsun kardeşim ,iyiyiz,şükür Rabbime...Bazen haklı bazen haksız kırgınlıklarımız olabilir,bu durum bence gayet normal,biz bir aile gibi olduk,acısıyla tatlısıyla bu kervan yürümeli,bazen kırgınlıklarda bu işin lezzeti olur,hep güllük gülistanlık gidersek birbirimizin kiymetini nasıl bileceğiz,düşe kalka koşamaya devam,önemli olan düşerken size el uzatacak ve kaldıracak kardeşlerin içinde olmanızdır,pozitif bakarsak,kırgınlıklarında yersiz olduğunu göreceğiz..aksi halde yıllardır burda olan yahya çoktan uçup gitmiş olmalıydı,ama hamd olsun hemen hemen yok derecede olmasına rağmen kırgınlıkların beni kardeşllerime dahada bağladığını rahatlıkla diyebilirim...
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
Üye ID: 702
 |
« Yanıtla #88 : 08 Ocak 2012, 13:24:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
 "vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır. filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #89 : 09 Ocak 2012, 09:23:52 » |
|
 |
|
 |
 |
hamd olsun kardeşim ,iyiyiz,şükür Rabbime...Bazen haklı bazen haksız kırgınlıklarımız olabilir,bu durum bence gayet normal,biz bir aile gibi olduk,acısıyla tatlısıyla bu kervan yürümeli,bazen kırgınlıklarda bu işin lezzeti olur,hep güllük gülistanlık gidersek birbirimizin kiymetini nasıl bileceğiz,düşe kalka koşamaya devam,önemli olan düşerken size el uzatacak ve kaldıracak kardeşlerin içinde olmanızdır,pozitif bakarsak,kırgınlıklarında yersiz olduğunu göreceğiz..aksi halde yıllardır burda olan yahya çoktan uçup gitmiş olmalıydı,ama hamd olsun hemen hemen yok derecede olmasına rağmen kırgınlıkların beni kardeşllerime dahada bağladığını rahatlıkla diyebilirim...
selametle..
yerinde bir açıklama olmuş.. kırgınlıkları uzatmak iyi değildir.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #91 : 06 Şubat 2012, 20:32:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #93 : 06 Şubat 2012, 20:55:00 » |
|
 |
|
 |
 |
Eleştirilmeye tahammülü olmayan gurur sahiplerini eleştiriyorum! |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|