Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: duyuru  (Okunma Sayısı 1008 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 10 Aralık 2010, 18:50:07 »

esselamün aleyküm kardeşlerim...malumunuz,sitemizdeki kardeşlerin birbiri ile diyalogları islam kardeşliği çerçevesinde gayet güzel ve sıcak bir diyalogla olmaktadır(Rabbim bu duruşumuzu daim eylesin)...hal büyle oluncada kardeşlerimiz bu muhabbete binaen bazen konular açmaktadırlar,elbette bu çok güzel bir durum,ama bazen bu konular paylaşılırken ilgisiz bölümlerde bu paylaşımlar olmaktadır,buda bölümlerin ahengini bozabiliyor,bizde bu yöndeki eksikliği tamamlamak için yeni bir bölüm açtık,isminide MUHABBET BÖLÜMÜ koyduk,artık kardeşlerimiz ,muhabbete yönelik paylaşımlarını buradan yapabilirler...http://www.davetyolu.com/forum/muhabbet_bolumu-b134.0/

biz yinede kardeşlerimizin güzel anlayışına sığınırak,şu uyarıyıda yapmak istiyoruz...bu bölümde açılacak konular,islam kardeşliği çerçevesinde ve islami anlayışımıza ters olmayan,özele girmeyen,vasat olan,ifrat ve tefrite kaçmadan,o her zaman yaptığımız gibi seviyeli ve dengeli şekilde yapmalıyız,hamd olsun bunun aksini yaşamadık,ama yinede hatırlatmakta fayda var şiarına binaen bunu hatırlatmayı bir görev ve kardeşlik anlayışının gereği olarak görev sayıyoruz,tüm kardeşlerimizin buna her zamanki gibi dikkat edeceklerini umuyoruz....
hayrlı olsun...

selam ve dua ile...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2010, 19:47:50 »

Ve aleykum selam ve rahmetullahi.

Güzel bir düşünce olmuş. Elbette yeri gelir siyasi, itikadi, güncel konuları konuşur, istişare eder; kimi zaman da kardeşlerimizle uygun şekilde hasbihal edip, muhabbet ortamı oluşturabiliriz. Bu da belirli sınırların muhafazasıyla elbette gayet doğal ve hatta olması gerekendir..

İnşALLAH bu tür paylaşımlarımızı söz konu yeni açılan bölümde paylaşalım...
ALLAH razı olsun inşALLAH.

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2010, 21:57:55 »

ALLAH razı olsun değerli abim,maşALLAH güzel düşünmüşsünüz,helal daire sınırını aşmadıktan sonra rabbimin müsade ettiği çerçevede birbirimizden yararlanmamız güzel olacaktır inşALLAH...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2010, 10:03:55 »

Rabbim sizdende razı olsun kardeşlerim.....

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2010, 10:06:39 »

rabbim razı olsun abin yerende bir karar

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
DiRiLiŞ
мιя üує

Derin yürek, derin Aşk ve derin İnsan..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4853

« Yanıtla #5 : 11 Aralık 2010, 14:08:10 »

Hayırlı olsun..
Üslubuna yakışır bir bölüm olur inş. ...
Bol muhabbetler (:

Madem ölüm tek bir defa gelecek,

O da neden ALLAH için olmasın ..
hila_571
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4922

« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2011, 20:31:27 »

Sitenize yakışacak çok yerinde bir karar ve hayırlı olsun inşaallah.

Dayan be gönlüm!!! Bîçare değilsin Yaradan sana yar.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var... HZ.MEVLANA (k.s)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2011, 10:45:39 »

inşaALLAH hayrlı olur kardeşim....

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: