Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: durmak yok uyumaya devam  (Okunma Sayısı 795 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 06 Haziran 2008, 19:29:17 »

anayasa mahkemesinin kararını düşündümde,içimdekilerini bir nebzede aktarayım dedim,biraz karışık olabilir ama idare edin,öylesine dertleşme işte...

Rabbim onları kahretsin inş...zürriyetlerindende hiç kimseyi bırakmasın inş...

seçim sandık demokrasi diyenler bir kez daha hüsrana uğradılar,bu din düşmanları bu mevkilerdeyken hiç umutlanmayın kardeşim,umutla değirmen taşı dönmez,çaba ve gayretle islamı tam manasıyla kuran ve sünnet çizgisinden sapmadan yaşamaya çalışıp çabaladığımız vakit umutvar olmalıyız aksi halde bunlar asla müslümana hakkını vermezler ve yedirtmezler...

bütün köşe başlarında otumuşlar ve tahtlarını ve saltanatlarını kurmuşlar,seçim ve demokrasi yolu diyenler yüzde 99 ile meydanlarda galip gelseler yinede hiçbir şey elde edemeyecekler....ya yargıyla,ya askeriyle yada başka bir yolla tepene indimi yüzdelik hiç bir anlam ifade etmez ve yine sil baştan bir 20 yıl çaba gösterilecek yine tam halk birşeyleri talep etme noktasına geldiği vaklit yine küt diyecekler yine herşey bozulacak büylece müslüman YIĞINLAR hep bu taktiklerle hep uyutulacak,bu yıllardır büyle ve bu gidişlede gidecek..

adamlar işin kurdu olmuşlar,önce önünü biraz açıyor gibi yapıyorki sen sesini fazla çıkarmayasın...sonra bu yıllarca sürüyor ve sen bir güç haline geldiği vakit birden önünü manevralarla kesiyor ve sen ne olduğunu anlamadan emeklerin heba oluyor ve sana diyorki hadi yine yeniden başla ve giden yıllar oynanan oyunlar aynı senaryolar,sadece rolcüler değişiyor ama zihniyet asla...

bak filistine,seçimle iş başına gelen hükümete ne oldu hani demokrasi ne oldu,hepsi bahane..zülüm şahane....hemen filim fırıldaklarla terörist demekle işi kılıfına uydurdular ve haması devre dışı bıraktılar şimdi gazzenin durumu göz önünde..kafir abbası muhatap alıp onunla iş görüyorlar...hani seçim ,nerde demokrasi ve insan halkları,seçimle gelen başa gelirdi hani....yok öyle yağma adam seçim dedi ama hesabına geldiği vakit seçim,istediği olmayıncada es geçin...
bak cezayire  yine aynı tablo,islami selamet cephesi yüzde 90 seçimle galip geldi ama ne oldu..aynı senaryo...askeri darbe ve aynı tablo...yedirirlermi o saltanatı adama....fransa ve diğer kafirler kuklalarını meydana saldı ve demokrasiyi,halkın iradesini,seçimi nasıl yediler hemde herkesin ve dünyanın gözü önünde kimse bir şey dedimi...yok.....

çeçenistan yine aynı..kuklalarını başa getirmedilermi....

eeeeee şimdi ben nemi demek istedim...

uyumaya devam bir 20 yıl daha hayalleri erteleyelim,belki 2 seçim sonra birşeyler olur ve özgürlükler olur ...devam edelim durmak yok uyumaya devam....

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
*ŞURA*
σиυя üуєѕι

Bitecek Olandan Geçtim.Hiç Ölmeyen Bir Yar Seçtim.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 708

« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2008, 19:32:56 »

uyumaya devam bir 20 yıl daha hayalleri erteleyelim,belki 2 seçim sonra birşeyler olur ve özgürlükler olur ...devam edelim durmak yok uyumaya devam....

sizin bu cümleniz beni okadar duygulandırdıki kardeşim inanın ancak bu kadar acı bir durumda olabiliriz...

ağlayalımmı halimize yoksa gülelimmi bilemiyoruz ...

RABBİM bu gaflet uykunsundan bizi tez zamanda uyandırır inş.

RAHMAN VE RAHİM olan en yüceye emanetsiniz...

VeRmesin bana gönüL kimse!!..NikahLıyım ben öLüme....MehRim ise Şehadet...
Sözüm vardıR Rabbime...Ey kuRşunlar haydi nişan aLın yüReğime!!!......

Ne mutlu senin gönlüne düşene!
Ne mutlu gönlüne sen düşene!

Yâ Raûf! Ne mutlu Sen'in kalbine düşene, ne mutlu kalbine Sen düşene!!!
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2008, 19:41:44 »

sizin bu cümleniz beni okadar duygulandırdıki kardeşim inanın ancak bu kadar acı bir durumda olabiliriz...

ağlayalımmı halimize yoksa gülelimmi bilemiyoruz ...

RABBİM bu gaflet uykunsundan bizi tez zamanda uyandırır inş.

RAHMAN VE RAHİM olan en yüceye emanetsiniz...

Rabbim sizdende razı olsun can kardeşim....

zaten hep güldük kardeşim,hep güldükki zalimler bugün bu müslüman memlekette gözümüzün içine baka baka sırıtarak her şeyi bize reva gördüler,biz güldük onlarda cesaret alarak inançlarımızla oynayıp bizi kuzu haline getirdiler,biz güldük onlar çalıştı,biz güldük onlar damarlarımızdaki imanın zerrelerinide aldılar ve bizi içi boş bir müslümancığa çevirdiler,biz güldük onlar bacılarımızın örtüsüne el attılar....
hiçmi ağlamıyacağız şu ibretlik halimize...yoksa ALLAH için ağlamayıdamı unuttuk...doğruya ALLAH için her şeyi unuttuk ve ağlanacak halimize hep güldük....

öyleyse durmak yok gülmeye devam....

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
*ŞURA*
σиυя üуєѕι

Bitecek Olandan Geçtim.Hiç Ölmeyen Bir Yar Seçtim.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 708

« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2008, 19:45:18 »

haklısın can kardeş ne diyebilirimki bu sözlerin karşısında ama sende görüyorsunki bu millet iflah olmaz dünya denilen tuzağa düşmüşler bir rekabet almış başını gidiyor ağlıyoruz neye dizilerdeki dramatik sahnelere-ağlıyoruz neye sahte insanların haline ve ve ve gülüyoruz neye başından örtüsü çekilen bacımızın haline gülüyoruz mahşerdeki halimize..

demekki durmak yok uyumaya devam...

RABBE emanet inş.

VeRmesin bana gönüL kimse!!..NikahLıyım ben öLüme....MehRim ise Şehadet...
Sözüm vardıR Rabbime...Ey kuRşunlar haydi nişan aLın yüReğime!!!......

Ne mutlu senin gönlüne düşene!
Ne mutlu gönlüne sen düşene!

Yâ Raûf! Ne mutlu Sen'in kalbine düşene, ne mutlu kalbine Sen düşene!!!
şuheda_öncü
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1600

« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2008, 21:57:57 »

S.A..   
Uyduruk demokrasi ve özgürlük ihracıyla ülkemizi ve İslam dünyasını kontrol ve sömürüsü altına alıp Müslüman kimliğinden sıyırmak,müslümanları aktif islami hareketten pasif hale getirmek ve  yine dünyadaki adaletsizliğin, zulmün, sefaletin bedelini tekrar Müslümanlara ödetmek  onları birbirlerine düşürmek işte oyun budur ...  üstadın  tarifiyle, insanlık `zemin yüzündeki zulüm ve tahribat, küfür ve isyan ile` tam tokada müstahak olur ve zalimlerin eliyle` dehşetli tokatlara maruz kalır. `Öyle bir musibetten kaçınız ki, geldiği vakit zalimlere mahsus kalmaz, masumlar ve mazlumlar da içinde yanar` (Enfal Suresi : 25) ayeti hükmünüde anlatır..

Zalimlerin  demokrasi diye hilekarane  kurdukları tuzaklara düşüp,bir çok değerlerimizden tavizler verildi, mukaddesattan rüşvet verildi din düşmanlarının rızasını kazanmak adına..halbuki hakkın gazabını istemiş olduk böylece..
 `Hiçbir kanun-u adalete ve insaniyete ve hiçbir düstur -u hakikate ve hukuka muvafık gelmeyen (uymayan)` ve milyonlarla masumların kanlarıyla yoğrulan` bu tür firavunluk ve hodgamlıklardan (çıkarcılıktan) yardım beklemeye Müslümanları sakındırır....buyurur üstat..

Bu zalimlerin işbirlikci sahte demokrasi çığırtkanlarının  değil Müslümanlara,yada Kur`an`a yardımları olsun, bilakis kendine tabi ve alet etmeye çalışır..Öyle zalimlerin kılınçlarına yasalarına dayanmak,  kuranın  hakkaniyeti   elbette tenezzül etmezdi..

Biz müslümanlar kesin  olarak kurtuluş ve  ferah isteriz, fakat kafirlerin kılınçlarıyla buldukları kurtuluşu  değil…Zalimlerden medet ummak  üstadın tarifiyle  zalimlerin kılınçlarına dayanmak   yerine, kainatın yegane yaratıcısına onun sonsuz merhamet ve rahmetine dayanmak kuran ehline ve evla-ı rasüllere vaciptir...Kafirlerin kılıçları  desbot din düşmanlarının çıkardıkları yasalar  başlarını yesin; onların yasalarından  gelen fayda bize lazım değil...

ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ..
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2008, 10:04:26 »

ALLAHcc razı olsun kardeşlerim.....

selametle..

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2008, 11:07:59 »

İnsanları oyalamak ve durdurmak için ortaya çıkarttıkları, değişik şekil ve isimler vererek, süslü yaldızlı cümlelerle bezeyerek halkı uyutmak için sahneye çıkarttıkları kavram, ideoloji, isim ve düzenlerin her birinin ayrı ayrı iflas ettiğini; canları istediğinde elleri ile yapmış oldukları putları nasıl yiyip yuttuklarını esefle müşahade ediyoruz...

Gerçi zalim ve fasıklardan da ne beklenebilir ki..Veya herhangi bir şey beklenebilir mi...Veya beklemekle bile vebal altına giriyor mu......Bildiğimiz tek şey ise kendilerinin izin verdiği yolda kendilerinin müsade ettiği sınırlarda ancak bu kadarları! olabiliyor...

Rabbim inayeti ile mümin kullarını sevindirsin......Zalimleri ise Kahhar sıfatı ile perişan etsin...
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2008, 11:10:12 Gönderen: Emrull@h C@N » Logged

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2008, 11:46:15 »

ALLAH razı olsun

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimiçi Çevrimiçi