|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2011, 15:05:15 » |
|
 |
|
 |
 |
maşa ALLAH zübeyr kardeşime...ahdine sadık olarak gitti ve büyük dosta kavuştu inşaALLAH...Rabbim mekanını cennet eylesin...yine bizi hüzünlendirdin kardeşim,kısmet olmayınca gitmek kısmet olmuyormuş...devamınıda sabırla bekliyoruz kardeşim.umarım Rabbim zübeyr kardeşe bahşetiğini bir gün sanada bahşeder... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2011, 09:42:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
Üye ID: 702
 |
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2011, 13:23:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
 "vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır. filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2011, 14:30:09 » |
|
 |
|
 |
 |
Artık içimden devam etmeni dilemek gelmiyor keko..Rabbim yardımcısı olsun ve en kısa zamanda özüne dönmesini nasib etsin..hakketen özüldüm,bu kadar emek ve mücadeleden sonra,bu duruma düşmek....... bu ve buna benzer,çilekeşleri bir çırpıda atmamak lazım,kazanmak lazım,geçmişin hürmetine bunların elinden tutmak lazım.. kekocan,bu duruma düşen eski ve çilekeşleri görünce,hakketen yüreğimi bir burukluk kaplar... hatıb bin ebi balta gelir aklıma...
selametle kekocan..... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2011, 14:31:15 » |
|
 |
|
 |
 |
ama sen yinede bana bakma kekocan,devam et..ders çıkartılacak ve ibret alıp tefekkür edilecek bir paylaşımdı ve devamınıda bekliyoruz kekocan. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #16 : 15 Mart 2011, 16:08:31 » |
|
 |
|
 |
 |
devam et kekocan,zaten vurdun vuracağın kadar... 
latife bir yana,her zaman güzel yönleri ön plana çıkarmanın anlamı yok,bazende bu yönlerinide bilmek gerekirki,o duruma düşmeyelim... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kördüğüm
υѕтα üує

bu samançöpünü kasırgada bırakma ya Rabb!
Üye ID: 5019
 |
« Yanıtla #17 : 15 Mart 2011, 17:05:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
Rabbim! tut ki elimden,düşmeyeyim...
|