Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Davetyolu'nun dikkatine.../ Arka sokaklardaki Mustazaflara dair...  (Okunma Sayısı 122 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kayipkentli
тє¢яüвєℓι üує
**

BENİM HAYATIM KELİMEDİR

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2117

« : 31 Ocak 2012, 06:47:38 »

Çektiğim videonun linkini aşağıda sizlerle de paylaşıyorum...
Bilginize...

"Bizi buradan çıkarın başka bir şey istemiyoruz.
Burası çok soğuk donuyoruz burada.
Hepimiz güçlüyüz. Hepimiz çalışabiliriz. Biz sadece iş istiyoruz.
Dünyanın sonuna kadar her gün çalışabiliriz.
Her zaman size gelip sorun olmak istemiyoruz.
O yüzden yalvarıyoruz.
Yardım edin lütfen!!!"

Benim Hayatım Kelimedir...Benim Hayatım Kelimedir...Benim Hayatım Kelimedir...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2012, 12:35:20 »

Değerli abem,özellikle bu güzel dayanışma ve sorumluluk anlayışınızdan dolayı Rabbim sizden razı olsun,manzara çok kötü ve bırakın bir insanın,nefes alan hiç bir canlının yaşayamayacağı bir yer,bu videoyu bizde bildiğimiz kuruluşlarla paylaşacağız ve dile getireceğiz,umarım en kısa zamanda bu kardeşlerin durumunda düzelme ve iyileşme olur,dua etmek yetmiyor,mağdur ve mazlumlara elle yani fiili anlamda yardımda bulunmak lazım,izlerken çok özüldüm.herhalde somalide bile bu şekil bir yaşam yaşamamışlardır,insanımızın duyarsızlığı ve alınterine kayıtsızlığı,yabancı diye kandırmaya çalışmaları ve sömürmeleri inançsızlığın ve ahlaki erdemin yoksunluğundan kaynaklanıyor..
Rabbim,seslerine ses verenleri çoğaltsın inşaALLAH..imkanı olanların,gidip el uzatmalarını diliyoruz..vesile olan siz kardeşlerimdende Rabbim razı olsun...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: