|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #21 : 13 Mart 2007, 14:59:22 » |
|
 |
|
 |
 |
Daha dün başladık ne çabuk yoruldunuz beklemekten... 
İNŞALLAH devam ediyoruz.... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #23 : 13 Mart 2007, 15:15:30 » |
|
 |
|
 |
 |
Ya avatar yapmıyoruz ki programla iki dakikada hazır olsun..) Duygu gerekiyor, İlham gerekiyor.Bir sürü teşkalesi var anlayacağınız.. 
İNŞALLAH sizlere layık mısralar olacak... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Azmin Öncüleri
тє¢яüвєℓι üує

Zalimler için yaşasın CEHENNEM....
Üye ID: 18
 |
« Yanıtla #26 : 13 Mart 2007, 17:04:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH'a Kul olduk Kalû Belâ'da, Bu yolda verilmiş ikrarımız var, Üç günlük ömür için fani Dünyada, Kula kul olmama kararımız Var.... Kula kul olmama kararımız var....
|
|
|
|
|
*Kevser*
σиυя üуєѕι

Edep İle Gelen Lütuf İle Gider....
Üye ID: 226
 |
« Yanıtla #28 : 13 Mart 2007, 17:13:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
Muhammed Sevda... Muhammed Kavga... Muhammed Server IKI CIHANDA....
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #29 : 13 Mart 2007, 17:28:06 » |
|
 |
|
 |
 |
Kartal abiye..
K artal abidedir; kibarlık, nezaket bir o kadar da olgunluk, A bimin vasıflarındandır her işinde uygunluk. R ahat ettirir misafiri, ah ne güzeldir ondaki konukluk...
T ek derdi islamdır, örnek bir kıyam eridir, A rabası, canı ve malı davanın hizmetindedir. L ayıktır bu sıfatlara, inşALLAH kardeşliğimiz ebedidir... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NİSA
мιя üує

[ Aciz-Fakir ]
Üye ID: 689
|
 |
« Yanıtla #31 : 13 Mart 2007, 19:16:57 » |
|
 |
|
 |
 |
Rüzgarda savrulan kuru bir yaprak gibi şimdiler de gönlüm, Yorgunum, bıraktım kendimi Bir oyana bir buyana savruluyorum Düşüncelerim savruluyor, ben savruluyorum
Başımı kaldırıp gökyüzüne bakıyorum; Hep böyle gri miydi? Ve böylesine soğuk Bilmiyorum
Gökyüzü mü böylesine karanlık, Yoksa yüreğim mi yıldızları görmemeye inatlı? Bilmiyorum
Hangimiz daha çok ve daha içli döküyoruz gözyaşlarını Ve hangimiz, hangimizin damlalarında saklıyoruz hüznünü Bilmiyorum
Bildiğim tek şey var, Sen daha temiz ağlıyorsun yağmurum. Güller, uzanmış gökyüzüne, damlalarını bekliyor hasretle; Gelse de okşasa bizi
Peki ya ey gönlümdeki Gonca, Sen Güllerin Efendisi, Sen ne haldesin? Gözlerin nemli, boynun bükük mü? Sancıyor mu yüreğin bu mücrime? Utanıyor musun halimden?
Affet beni, affet yüreğimdeki Gonca, Affet beni ki köklerin kirli gözyaşımla sulanmakta
Ben Sana yağmur olamadım, Biliyorum… Ama Sen, hep En Sevgili, Sen hep ümitli Yağacak dedin; Bir gün o da aşktan yağacak
Bak işte yağıyorum, Dualarımı katıp gözyaşlarıma, Sağanak sağanak Sana koşuyorum. Kapındayım, geldim işte, Ey vefasız sevdalının vefalı Sevgilisi, .. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
HAKK’ta HAKK’tan HAKK’a HAKK’la! Hâl-i color]
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #32 : 14 Mart 2007, 00:20:49 » |
|
 |
|
 |
 |
Eline sağlık Nisa kardeşim...
ALLAH razı olsun Hacı Kevser..) |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NİSA
мιя üує

[ Aciz-Fakir ]
Üye ID: 689
|
 |
« Yanıtla #33 : 14 Mart 2007, 00:22:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
HAKK’ta HAKK’tan HAKK’a HAKK’la! Hâl-i color]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #38 : 14 Mart 2007, 18:24:47 » |
|
 |
|
 |
 |
Hepinizin şiirleri gelecek İNŞALLAH arkadaşlar..... 
Kimi biraz erken kimi biraz geç olabilir..Umarım Hakkınızı helal edersiniz.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
 |
« Yanıtla #39 : 14 Mart 2007, 18:41:17 » |
|
 |
|
 |
 |
Fatih Taskın kardeşime....
F ani dünyanın nadide dostu,
A nlar her işten sanalın genç kurdu..
T utana aşk olsun haksızların en büyük korkusu....
İ yi bir iş bulamadı şöyle kafasına göre
H ele bir evlensin de nikahın vardır uğuru.. 
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Mart 2007, 18:44:37 Gönderen: Emrullah Can »
|
|
|
|
|
|