|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜMAM
υѕтα üує

Üye ID: 357
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Mart 2007, 11:40:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
Zillet Bizden Uzaktır.
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2007, 17:19:53 » |
|
 |
|
 |
 |
Hep büyle hayrla geçsin davet yolunun günleri Kevser havuzunda buluştursun yüce rabbimiz bizleri Kötü günler büyle olsun duası ile sizleri Emanet olun RAHMETİ RAHMANA davet yolunun erleri
ALLAH CC. razı olsun abi....İNŞALLAH dostluk ve Kardeşliklerimiz ebedidir.....Yüreğinize sağlık.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
haci
σиυя üуєѕι

Üye ID: 380
 |
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2007, 19:24:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Toprak Gibi Olmalısın, Ezildikçe Sertleşmelisin, Seni Ezenler Sana Muhtaç Olmalı, Hayatı Sende Bulmalı Ölümü sende yaşamalı. Toprak Gibi Olmalısın....
|
|
|
|
|
Ahmedfurkan
σиυя üуєѕι

Üye ID: 94
 |
« Yanıtla #10 : 28 Mart 2007, 00:30:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey gökleri ve yeri yaratan. Dünyada da ahirette de Mevlam, yardımcım Sensin. Müslüman olarak canımı al ve beni salihler(iyi insanlar) zümresine dahil et. Hz.Yusuf'un (AS) Duası - Yusuf 101
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #14 : 17 Ocak 2011, 18:27:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
Üye ID: 702
 |
« Yanıtla #18 : 17 Ocak 2011, 20:10:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
 "vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır. filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
|
|
|
|
|
|