Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Davet yolundaki kardeşler.....................  (Okunma Sayısı 1930 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2011, 19:13:03 »

ah be can abim tam noktadan vurmuşsun hala çok eksiğiz bu konuda çok....
ama can bedenden çıkana dek  bu yolda azimle çalışacağız inş...

inşaALLAH...

BU ARADA BÜYLE ÇALIŞMALARI OLAN VARMI?

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #21 : 12 Mart 2012, 11:46:23 »

2012 deyiz,bir süreliğine ara vermiştik,tekrardan gençlerin yoğun isteğiyle yine başlıyoruz,bu yapmadığımız süre içinde gençlerimiz,bu güzel nimetin  farkına vardılar ve dahada iştiyakle bu sohbeti tekrar istiyorlar,hayrlısıyla yıllarca devam ettiğimiz bu uygulamaya 8 aylık bir aradan sonra tekrar başlıyoruz,bu yapmadığımız sürede elde olmayan sebeblerden dolayıidi,onlarıda aştıktan sonra devam inşaALLAH...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: