Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Davet yolundaki kardeşler.....................  (Okunma Sayısı 1930 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« : 15 Ağustos 2007, 12:07:51 »

Değerli kardeşlerim,müslüman olmamız hasebiyle sizlerle bir konuda istişare etmek istiyorum....

malumunuz küfrün bütün hatlarıyla islama saldırdığı bir ortamdayız,fiziki,psikolojik yıpratmaların azdığı bu zamanda bir müslüman olarak ne yapıyoruz diye kendimizi bir sorguluyalım isterseniz.sosyal ve ekonomik hayatımızda ne gibi faydalar sağlıyabiliriz kendimize ve çevremize.....
bu bozukluğun ve fitnenin bir parçasımıyız acaba çünkü insanlara faydamız dokunmuyorsa bence bozulmalarında bizde pay sahibiyiz...şimdi  heppimiz günlük yaşayışımızda evde işte normal hayatımızda aslında çok  güzel şeylerde yapabiliriz.umutsuzluk ve vurdumduymazlık müslüman ahlakı değildir,en kötüsüde biz oluşan bu küfür ve fuhuş otramından rahatsızlığımızı dile getirip şikayet ediyoruz,,peki bunu kaldırmak için veya azaltmak için ne gibi bir çabanın içerisindeyiz veya şikayete hakkımız varmı,öyleya temizlemekten üşendiğimiz sokağımızdan koku geliyor demek ne kadar insaflıca ve adildir.

dikkat edersek hep şikayet edip veryansın ediyoruz,ama hiç bu işin temeli nedir diye kafa yorup çaba sarf etmiyoruz,yani kolaya kaçıp nefsimizi temize çıkartıyoruz peki gerçekten biz bu oluşan günah ve küfür deryasından nefsimizi temize çıkartabilirmiyiz..

yeri gelince biraz sohbet edip,iki laf edince hakkı anlatma vazifemizi yapmış oluyormuyuz.dille süylediklerimizi kendimiz amelimize yansıtmaya acaba çaba sarfediyormuyuz.sokaktaki günah deryasına batmış insanlarımızı bir kenara bırakalım ,kendimiz ne alemdeyiz,hiç kendimizi oto kontrolden geçiriyormuyuz,çünkü bazen insan başkasına bakarken kendisinin battığının farkında bile değildir.peki anne ,baba,,kardeş,eş ve çocuklarımız ne alemdedir,sahi onları unuttuk değilmi,acaba onlar ne alemde,dini hayatları nasıl ,namazlarını tam kılabiliyorlarmı,veya örtülerinde takvamı esas yoksa modamı esastır,ahlaki yapıları nasıl,akideleri nasıl,sosyal yaşantılarında ölçüleri islammı yoksa başka yerleremi kaymışlar......

hep eleştiririz ama bir gözümüzü açalım kardeşlerim önce en yakınımızdakiler elden gitmiş veya gidiyor,bunu farkedemiyorsak biz onlardan önce gitmişiz demektir,o zaman kim bize el uzatacak acaba....

işte gelin kardeşler ilk önce Rahmani metodun peygamber efendimize öğrettiği gibi en yakınımızdakilerden başlayalım uyarmaya,tabi önce kendimizi biraz arındırarak ve uygulamaya çalışarak en azından çaba sarf ederek.ellerinden tutalım onları gerçekten sevdiğimizi hisettirelim,içimizdeki var olan güzellikleri onlarla paylaşalım her ne kadar bu bize zor gelsede.....herkes bunu yaparsa onlar binler olur ve özlenen tablo ortaya çıkacaktır,önce biz inanalım çünkü inanmadığımız bir şeyi anlatmanın faydasıda olmayacaktır.

şunuda belirteyim biz ailece her hafta bir akrabanın evinde toplanıp,gençlerimiz ve büyüklerimiz ve hatta çocuklarımıza yönelik sohbetler yapıyoruz tabi bu fertsel olan bir çalışmadır,amaç ailemizdeki gençlerin bozulmaması,ahlakı açıdan şartların kötülüğünden korunup sakınmaları vede peygamberimizin hayatını anlatıp peygamberimizi tanımalarını ve sevmelerini istiyoruz,ayrıcada fıkhi eksikliklerini tamamlamalarını istiyoruz.aile büyüklerimizide getirtiyoruzki hem onlarda faydalanıyorlar hemde bu güzelçalışmaya varlıklarıyla destek vermeleriyle gençlere yol gösterici olup destek veriyor ve moral oluyorlar.her hafta bir akrabanın evinde akşam gidip bu artamı oluşturuyoruz,hem aile bağları,hemde inanç olarak değerlerimize sahip çıkmak için elimizden geldiğince çaba sarf etmeye çalışıyoruz.

şimdi buradaki kardeşlere sesleniyorum,sizde butür çalışmlar yapın,herkes tek başına bunu yaparsa siz muhakkak bizim gibi semeresini alırsınız.biz yaklaşık bir yıldır bunun için çabalıyorduk,inanın bazen çok zorluklarla karşılaştık,gelen olmuyordu,biz hamd olsun Rabbimin yardımıyla yılmadan peşlerinden gidip evlerinde onlarla konuştuk,amacımız ve niyetimizi anlattık,akşama doğru telefonlarla herkesi arıyorduk ve ısrar ediyorduk bıktırıcı olmadan sevdirerek ve hamd olsun şimdi artık oturmuş herkes kendiliğinden geliyor ve faydasını görüyoruz.artık kahvelere takılmıyorlar en azından ailenin gençlerinin oluşturduğu akşamki kahvemize takılıyorlar......

işte çaba olunca sonuçta mutlaka Rabbim o çalışmayı boş etmeyecektir.niyetimiz halis olmalı.özellikle ihlaslı olan hiç bir amel boş değildir..

neyse fazla uzattım hakkınızı helal edin aslında yazmak istediğim çok şey var ama bu kadarı meramımı anlatır inşaALLAH.

biraz ter ve gayret,azim ve inançla inanın şikayet ettiğimiz çok şeyi düzeltiriz...

SELAM VE DUA İLE KARDEŞLERİM.
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2007, 13:36:42 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi » Logged

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye ID: 1138

« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2007, 23:44:43 »

S.A
gerçekten değişik ve ilginç bir çalışma.demekki şu var;kişi tüketici olduğu gibi ALLAHın izniyle üreticide olabiliyor.
ALLAH (cc)YARDIMCIN OLSUN.

Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2007, 00:21:31 »

ALLAH razı olsun yahya abim....
İnsan olarak bizler tabiki eksiklerle doluyuz ne varki bu eksikliklerimizi kaptamayada muktedir bir yapıya sahibiz...yeter ki istek olsun ve bu isteğimizi nasıl gerçekleştirebileceğimize yetecek kadar ilim ve bu ilmi uyulayacak doğru metod...hiç şüphesiz ki bu metod peygamber efendimiz s.a.s 'in uyguladığı ve kısa bir zamanda o cahiliye bataklığını  kurutup  yerine islam güzelliğini yeşertmiş olduğu metodtan başkası değildir...
İşte bizde inşaAllah o güzide insanın hayatını örnek alıp sünnetlerini hayatımızda uygularsak ve ihlaslı bir şekilde hareket edersek inş. Rabbim bizi muvaffak eder ve istenen , özlenen güzel günlere ve ortama ulaştırır...
Rabbim razı yar ve yardımcımız olsun....
  selam ve dua ile

Ayşe Sene
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1017

« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2007, 09:36:14 »

ALLAH razı olsun.. İnsan kendını ve çevresini düzeltme adına birçok şey yapabılır tabii.Yeter kı biraz çaba istek olsun.. Ama bazen okadar olumsuz tepkıler alıyorsun kı tamam diyorsun naparsa yapsın banane.. Tabıkı bu bıze, muslumana yakışmayan bır davranış.. Mesela ben kapandıgımdan beri ben her yaptıgım davranış, kendımı düzltme adına yaptıgım her davranış benım kardeşlerime batıyor.. Çünkü birçok şeyın farkında değiller.. Amannn bu da hoca oldu çıktı başımıza DİYORLAR .. Bunları içim acıyarak yazıyorum.. Neler yapabılırım diye düşünüyorum bazen .. Çünkü İlk onlardan başlamam lazım.. Önce onları düzeltmem lazım.. Ama bilmiorum nasıl olacak. Her söledğimi yanlış anlıyorlar.. Rabbım kalplerıne hidayet versın inaşllah..Rabbım kendımıze ve çevremizdekılere faydalı insanlar olabılmeyı nasip etsin inşallh..selam ve duayla..

Zulmetmekte olanlar, nasıl bir ınkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında göreceklerdir.(şuara/227)
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 138

« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2007, 10:07:25 »

Yahya abim ALLAH razı olsun böyle önemli bir konuyu gündeme getirdiğin için eevt gerçektende etrafımıza ne kadar faydalı olabileceğimizin farkında değiliz insan gayretli olursa mücadele ederse neler yapabileceğini tahmin bile edemez çünki tarihe baktığımızda tüm oluşumlar ferdi çalışmayla başlamıştır ilahi  dinler tek bir peygamberle  bazı dönemlerde  iislami hareketkler değerli şahsiyetlerin  özverili çalışmalarıyla  yakın tarihte ihvan hareketi ve ülkemizdeki islami hareketlerde bu minvalde oluştu 

yani bizde eğer istersek bir şeyler yapabilir önemli olan bıkkınlık göstermeden çalışmak mücadele etmek uğraşmak bir gün muhakkak bu çalışmamız meyve verecektir  bu çalışmalarımızda tabiki en önemli si aile ve akradba larımız sözümüzü en çok olara dinletebiliriz bunu unutmıylaım  etrafımızdan bir kişiyi bile kurtalabilmek bizim için dunyalara bedeldir   

rahmanın  selamı üzerinize olsun

zalimler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini görecekler
nur
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1215

« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2007, 11:15:41 »

Çok güzel bir uygulama, keşke herkes sizin yaptıklarınız gibi yapsa ne güzel demi. ben çok istiyorum böyle bişeyi ama etrafımda bana yardımcı olacak kimse yok ve bende kendimi çok yetersiz buluyorum. Aynı zamanda çalışıyorum. Ama kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum. Yarın Cenabı mevlanın huzuruna çıktığımızda ne diyeceğim çok düşünüyorum. Hep bunun huzursuzluğu var kendimi bişey yapmayan biri olarak görüyorum. Cenabı Mevla bana ve benim  gibi durumda olanlara yardım etsin.
    Ama sizin uygulamanızı çok güzel ve etkili buldum. ALLAH yardımcınız olsun. Bu yaptıklarınızın mükafatını elbet alacaksınız.
Ayşe Sene
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1017

« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2007, 11:41:01 »

Evet bıde bu var kendını yetersız hissetmek.İnsan ne olursa olsun sanırım önce kendını geliştirmeli kı karşısındakının açığı çok rahatlıkla kapatabılsın..Önce kendısının yeterlı donanıma sahip olması gerekiyor ki başkasına da fayadası dokunsun.Bakıyorum sitedı bazı arkadaşlara okadar guızel kendılerını yada bıldıklerını ifade edibiliyorlarkı şaşırıyorum.. Rabbım cumlemızın ilmizini arttırsın.. selam ve duayla..

Zulmetmekte olanlar, nasıl bir ınkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında göreceklerdir.(şuara/227)
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2007, 14:21:45 »

KENDİMİZİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÖNCELİKLE OKUMAYA ÖNEM VERMELİYİZ OKUMAYIDA PLANLI BİR ŞEKİLDE YAPMALIYTIZ KENDİMİZE BİR İHTİSAS ALANI ŞEÇMELİYİZ VE KENDİMİZİ O ALANDA GELİŞTİRMELİYİZ UZMANLAŞTIRMALIYIZ KARMA OKUMADAN İNSANIN AKLI KARIŞIR YANİ BİR DOKTUR HEM TIBBI HEM HUKUKU HEM FİZİĞİ  HEM SİYASALI BİR ARADA OKUYABİLİRMİ HAYIR OKUYAMAZ KENDİ ALANINDA GELİŞİR VE UZMANLAŞIR SİZDE OKUMADA BU YOLU TAKİP EDERSENİZ ÇOK FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ MESELA  FIKIHI YADA SİYERİ YADA TEFSİRİ  SEÇERSİNİZ TÜM OKUMANIZI ARAŞTIRMALARINIZI O BÖLÜM ÜZERİNE YAPARSINIZZ  RABBİM RAZI OLSUN

nur
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1215

« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2007, 15:58:05 »

Doğru söylüyorsunuz da malesef bizim yapımızda illaki birilerinin şunu yap, bunu yap demesi gerekiyor. Yoksa bizim kendi kendimize bişey yapacağımız yok. Şimdi ta başından başladım bir islam ilmihali alarak. Onu okuyarak başlayacağım çünkü o kadar eksik hissediyorum ki kendimde islami bilgiyi sonra ALLAH izin verirse geliştireceğiz.
*Cundullah*
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2007, 18:39:53 »

inşALLAH kardeşim

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2007, 19:44:25 »

Rabbim cümlenizden razı olsun kardeşlerim,güzel ve verimli paylaşımlarda bulunmuşsunuz.

şu muhakkakki bizler içimizdeki cevheri kullanmayı bilmediğimiz için bazı zorluklarla karşılaşıyoruz,aslında bence insanlara veya özelde akrabalara inancımızın gereği olan hakkı anlatmak o kadar zor değildir.biz onlar özerinde bir zorlayıcı değiliz sadece görevimizi ihlasla yerine getirsek aslında verimini alırız.ama aceleciyiz ve hemen sonuca varıp meyvesini almak istiyoruz,halbuki temeli sağlam atarsak biz olmazsak bile bizden sonrakiler onun meyvesini alacaklar,birazda bu pencereden bakalım.

niye tepki veriyorlar diyeceğimize ben niye onlara kendimi tam anlatamıyorum demeliiz,onları suçlayacağımıza birazda kendimizin eksik taraflarını onarmalıyız,kendimizi daima karşıdakinin yerine koymalı ve onlarıda sabırla ve anlayışla karşılamalıyız.
bence onlara kendimizi yani inancımızı ulaştırmak için o kadarda bilgili olmak lazım diye bir görüşte yanlıştır,bazen konuşmak yerine kıldığımız bir namaz,gülümsememiz,muhabbetimiz,ahlakımız bile konuşmalarımızdan çok daha tesirli olur,tabi bunlarıda içten yani ihlas ile yapmalıyız,sırf onlara hoş görünmek için yapmacık değil.çok kültürlü olupta bunu ameliylede süslemeyen birisi olmaktansa,bilgisi az ama pratikte o azbildiğiyle amel edicilerden olursak inanın yine başarılı oluruz,buna heppimiz şahid olmuşuzdur.ameliyle örnek olanlar kalbe hitap ederler,ama bilgiyle yüklü olanlar akla hitap ederler,kalbe giren çıkmaz,ama akla giren bir süre sonra unutulur.

önce yaşayalım,yaşadığımız güzelliklerin kokusunu zamanla onlarda hissedecektir.mesela baktıkki evde pek etkili değil o zaman bırakalım konuşmayı olduğumuz gibi davranalım eğer bizde ihlasla donanmış bir iman varsa muhakkaki kayıtsız kalamazlar...

çok rastlamışsınız kardeşlerim,bazı kardeşler biraz birşeyler öğrenince hemen bunu ailesine empoze etmeye çalışıyor,veya istediği verimi almayınca kendiside tepki verip ailesine farklı bir gözle bakıyor,veya zaten bunlar düzelmezler vb sözler sarf ediyor.şimdi sizce hatalı olan ailesimi yoksa kendisimi.....

selam ve dua ile

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Ahmedfurkan
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 94

« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2007, 22:59:33 »

aile ve akraba bağlarımız öylesine zayıflamış ki,aynı evde yaşayan kardeşler bile birbirinden habersiz.

çok güzel bir çalışma.başarılı olunduğu takdirde getirisi olan bir yöntem.
ALLAH razı olsun kardeşim.

Ey gökleri ve yeri yaratan. Dünyada da ahirette de Mevlam, yardımcım Sensin.
Müslüman olarak canımı al ve beni salihler(iyi insanlar) zümresine dahil et.

Hz.Yusuf'un (AS) Duası - Yusuf 101
DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #12 : 18 Ağustos 2007, 02:08:59 »

S.A
İnsan her zaman yakınlarına etki edemez.peygamberlerde edememiş,islam tarihi bunun örnekleri ile doludur.
ALLAH(cc)EY MUHAMMDE SEN İSTEDİĞİNİ HİDAYETE ERİŞTİREMEZSİN,SENİN GÖREVİN TEBLİĞ ETMEK.diye buyurmuştur.
Bu nedenle peygamberimiz(SAV)bir hadiste şöyle buyurur:bir işi yaptığınızdan dolayı onun semeresini görmek için uğraşmayın yapın edin ve allaha tevekkül edin.
sahabelerin hiç biri okuyarak müslüman olmadı.hepsi resulun hayatına bakarak müslüma oldu.demekki çok bilmek önemli değil,önemli olan karakter.
insan kendisini yetiştirmek için ilk önce ve en önemlisi,fıkıh veya kur'an okumak değil.kişi pratik olarak islamı öğrenip kavradığı an,o güzellik,o muhteşemlik ruha iner.bu sefer insan bir merak ve öğrenme azmi duyar.bu kişinin elinde değildir.öğrendikçe okumak,okudukça öğrenmek ister.işte bu atmosferi yakalamak çok önemli.zaten diğerleri kendiliğinden gelecektir.o zaman sırayla veya aynı anda veya kendine bir proğramla hepsini okur ve kendini geliştirirsin.pratik bilgi olmazsa ,kişi fıkıh okuduğu zaman, zamanla sıkılabilir.ama islam pratiğini kavrayınca diğerleri kolayca halledilir,çok ta keyifli olur.
bazen kişinin yürümesi,bazen heybeti,bazen davranışlarıda tebliğdir.bizler her halukarde ALLAHın yap emirlerini yapmaya çalışıyoruz.
ALLAHIN YERYÜZÜ İNSANLARININ HEPSİNİN MÜSLÜMAN VEYA KAFİR OLMASINA İHTİYACI YOKTUR.
BİZ GÖREVİMİZİ YAPARIZ GELEN GELİR,GELMEYENİN YOLU KENDİNE MUBAREK OLUR.
biz anlattık kimseye etki edemedik veya bir şey olmuyor gibi düşünceler,şeytanın bize verdiği vesveselerdir.biz tebliğ görevimizi yaptık.inşALLAH ALLAH hidayet versin der ve geçeriz.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2007, 08:53:31 »

S.A
İnsan her zaman yakınlarına etki edemez.peygamberlerde edememiş,islam tarihi bunun örnekleri ile doludur.
ALLAH(cc)EY MUHAMMDE SEN İSTEDİĞİNİ HİDAYETE ERİŞTİREMEZSİN,SENİN GÖREVİN TEBLİĞ ETMEK.diye buyurmuştur.
Bu nedenle peygamberimiz(SAV)bir hadiste şöyle buyurur:bir işi yaptığınızdan dolayı onun semeresini görmek için uğraşmayın yapın edin ve allaha tevekkül edin.
sahabelerin hiç biri okuyarak müslüman olmadı.hepsi resulun hayatına bakarak müslüma oldu.demekki çok bilmek önemli değil,önemli olan karakter.
insan kendisini yetiştirmek için ilk önce ve en önemlisi,fıkıh veya kur'an okumak değil.kişi pratik olarak islamı öğrenip kavradığı an,o güzellik,o muhteşemlik ruha iner.bu sefer insan bir merak ve öğrenme azmi duyar.bu kişinin elinde değildir.öğrendikçe okumak,okudukça öğrenmek ister.işte bu atmosferi yakalamak çok önemli.zaten diğerleri kendiliğinden gelecektir.o zaman sırayla veya aynı anda veya kendine bir proğramla hepsini okur ve kendini geliştirirsin.pratik bilgi olmazsa ,kişi fıkıh okuduğu zaman, zamanla sıkılabilir.ama islam pratiğini kavrayınca diğerleri kolayca halledilir,çok ta keyifli olur.
bazen kişinin yürümesi,bazen heybeti,bazen davranışlarıda tebliğdir.bizler her halukarde ALLAHın yap emirlerini yapmaya çalışıyoruz.
ALLAHIN YERYÜZÜ İNSANLARININ HEPSİNİN MÜSLÜMAN VEYA KAFİR OLMASINA İHTİYACI YOKTUR.
BİZ GÖREVİMİZİ YAPARIZ GELEN GELİR,GELMEYENİN YOLU KENDİNE MUBAREK OLUR.
biz anlattık kimseye etki edemedik veya bir şey olmuyor gibi düşünceler,şeytanın bize verdiği vesveselerdir.biz tebliğ görevimizi yaptık.inşALLAH ALLAH hidayet versin der ve geçeriz.

doğrusu ve olması gerekende budur,gayret bizden hidayet ALLAHcc dandır....

selam ve dua ile

Besimus
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2007, 13:49:42 »

Dünya İslam kardeşim bu konuda halı...rabbim bizi elinden geleni yapan ve muvaffak olanlardan eylesin.....Rabbim hepinizden razı olsun bu güzel katkılarınızdan dolayı....selam ve dua ile

DÜNYA İSLAM
σиυя üуєѕι

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #15 : 18 Ağustos 2007, 23:21:37 »

S.A
Yahya Abbas Müsavi ve Besimus kardeşim,
siz değerli kardeşlerimizin vesilesi ile forum bereketlenmektedir.ALLAH(cc)hepimize merhamet etsin,bizler amellerimizin karşılığında cennete girmeyeceğiz.Hepimiz ALLAHIN(cc)rahmeti ile cennete gireceğiz.Bu nedenle ALLAH(cc)hepimize merhamet eylesin.
sizlerdende rabbim razı olsun.selametle kalın,ALLAHA(cc)EMANET OLUN.

Besimus
σиυя üуєѕι

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2007, 13:58:00 »

Rabbim sendende razı olsun dünya İslam abim.....
Rabbim bizi her daim bereketli olan ve bereketlenenlerden eylesin...Yoluna da hizmet eden muttakilere bizleri önder kılsın...selam ve dua ile

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2010, 17:57:54 »

3 SENE OLDU VE HAMD OLSUN BİZ YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMADAN EPEY İSTİFADE ETTİK HAMD OLSUN....
GENÇLERİMİZ OLGUNLAŞTI VE KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERİYORLAR....

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2010, 21:02:37 »

MaşALLAH ne güzel bir çalışma..
Rabbim emeklerinizin karşılığını fazlasıyla verir inş..
Dua ile..

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #19 : 23 Aralık 2010, 23:03:31 »

ah be can abim tam noktadan vurmuşsun hala çok eksiğiz bu konuda çok....
ama can bedenden çıkana dek  bu yolda azimle çalışacağız inş...

Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: