Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2011, 13:17:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #23 : 18 Nisan 2011, 19:50:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #25 : 20 Nisan 2011, 09:39:01 » |
|
 |
|
 |
 |
nerededir kardeşim yazınız?
bir arayayım,bakalım bulacakmıyım.... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-_-GöKaN-_-
уєиι üує
Üye ID: 5307
 |
« Yanıtla #26 : 29 Mayıs 2011, 10:07:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
İslam Türkiyede Hakim Olmadığı Müddetçe, Bize Rahat Yoktur, Eğer Rahat Görunsekte Aldanmayın, Çünku Biz Asla İslam'ın Hakim Olmadığı Bir Beldede Rahat Değiliz
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM! :)''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #27 : 29 Mayıs 2011, 11:36:38 » |
|
 |
|
 |
 |
nedense herşey güzel hoşta vahdet vahdet dersniz kardeşlıkten bahsedersınız ama sizinle aynı düşüncede yada aynı fikirde olmayanlara o kardeşce dedıyıyınız saygı sevgı cızgısının sızde kaybolduğunu göruyorum herkezın sızıngıbı olmasını ıstersınız olmayıncada bu bizden deyil at gıtsın yada sıl gıtsın yada yazısından cıkarma yap gıtsın bıkardeş tekfır konusunuda yazmış onada cevap verelım tekfırden kast ettıyınne tekfır etmeyelımmı kımseyı madem herkez musluman bu kafırde neoluyor ıkıceşıt ınsan vardır kardeşim bı ınsan yamuslumandır yada kafırdır bunun ortasıyoktur ucuncu şıkı yoktur sen bı şıkkını almış dıyerını atmışsın laılahe ıllalah ıllahı almışsın la bunun neresınde dunya islam kesınlıkle abı uzerıne alınma eskıyazılara bakanlara onları hala hatırlayıp atanlara lafım ınş ALLAH selamun aleykum  Gökan kardeş sizin ilmi seviyeniz nedirki ''kimseyi tekfir etmeyelimmi'' diyorsunuz? Vahdete sizden daha çok zarar veren kimse yok emin olun.Eğer bir İslam beldesinde yaşıyorsanız kutlarım sizi, ancak benimle aynı memlekette yaşıyorsanız eşit şartlardayız demektir ki sizin beni tekfir etme yada müşrik deme hakkınız yok... Zahire göre hüküm verilicekse sizin görüşünüzde bikaç tanıdığım varki zahirde hiçbir farkımız yok...Her ikimizde LA derken yine her ikimizde aynı devletin imkanlarını kullanıyoruz.(elektrik su v.s.) Bir fark varki o beni tekfir ediyor. Çok samimi bişekilde soruyorum...Size göre İslam Devleti'ni nasıl kurucaz?Kafirler bellidir onları bir kenara koyup Müslümanım diyenlere Müşrik diyerekmi???Peki sizin Vahdet anlayışınız nedir? Ayrıca söylediklerinizede asla katılmıyorum...Kardeşler arasında ihtilaf anlaşmazlık olur ve olmuşturda.Ancak kimin kime saygı duyup sevdiği ve kimin kimi ne ile itham ettiği aşikardır. Aleyküm selam. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #28 : 29 Mayıs 2011, 11:58:14 » |
|
 |
|
 |
 |
nedense herşey güzel hoşta vahdet vahdet dersniz kardeşlıkten bahsedersınız ama sizinle aynı düşüncede yada aynı fikirde olmayanlara o kardeşce dedıyıyınız saygı sevgı cızgısının sızde kaybolduğunu göruyorum herkezın sızıngıbı olmasını ıstersınız olmayıncada bu bizden deyil at gıtsın yada sıl gıtsın yada yazısından cıkarma yap gıtsın bıkardeş tekfır konusunuda yazmış onada cevap verelım tekfırden kast ettıyınne tekfır etmeyelımmı kımseyı madem herkez musluman bu kafırde neoluyor ıkıceşıt ınsan vardır kardeşim bı ınsan yamuslumandır yada kafırdır bunun ortasıyoktur ucuncu şıkı yoktur sen bı şıkkını almış dıyerını atmışsın laılahe ıllalah ıllahı almışsın la bunun neresınde dunya islam kesınlıkle abı uzerıne alınma eskıyazılara bakanlara onları hala hatırlayıp atanlara lafım ınş ALLAH selamun aleykum  we aleykümes selam kardeşim...
bizi itham edip,vahdet ve kardeşlik hukukuna uymadığımızı süylüyorsunuz,büyle bir suçlama için elinizde delilleriniz olması lazım,siz yazdınızda biz sizin yazılarınızımı sildik?siz yazdınızda biz size hakaretmi ettik?size lafmı ettik?kardeşlik hukukunu nerede ayaklar altına aldık?bize bunu ispatlayınki bizde hatamızın farkına varalım ve helallik dileyelim,aksi halde bize iftira etmiş olursunuz,o zamanda kul hakkına girmiş olursunuz?neden bizim hakkımızda bu kadar ön yargılısınız?bu sitede herkes istediği gibi yazıyor(hakaret ve kişilik rencide edici olmaığı müddetçe herkes istediğini yazıyor)hatta bunda şucu bucu ayırımı yapmadan herkesin kendini ifade etmesine müsade ediyoruz,etmiyorsak buyurun herkesin gözü önünde bizi teşhir edin,söz size kimse karışmayacak ve silmeyecektir.kaç kişiyi bize laf ettiği için sildik.(çıkıpta bize yada sitedeki bir kardeşe açıktan ve artık tahammül edilemeyecek şekilde iftira ve hakaret eden bir kaç kişi müstesna).yıllardır bu site var,toplasan silinen üye sayısı iki eli ya geçer yada geçmemz ki ben hepsinide az çok tanırım,gidip bir araştırın bakalım biz hangi durumlarına ve mesajlarına sabrettik..kaldıki biz mükemmel olduğumuzu iddia etmiyoruz ve değilizde..hatalarımız var ve olacaktırda..beşeriz..ama bilnçli olara kimseni,n kardeşlik hukukuna hakaret etmedik...
şimdi bu iddianızı ispatlamanızı dilerim,aksi halde bu iddia iftira olur ve bu bir vebal olur.
siz tekfir edip bu görüşü savunabilirsiniz ama bizde bunu kabul etmeyip aksini savunabiliriz. bizim niyetimiz kazanmak,kaybetmek istemiyoruz kimseyi..biz zoruna talibiz,tekfir edip atmak ise uğraşmak istemeyen ve işin kolayına kaçmaktır. amma mürtede mürted deriz ,tıpkı geçende beş kardeşimizi şehid eden kafir mürtedler gibi..konu sitede var,araştır bulursun..
velhasıl bence siz burayı iyi araştırın kardeşim..peşin hükümlü olmayın..belkide eski bir üye kardeşimizsiniz?farketmez...ama suçlamadan önce delil getirmenişzi dilerim...
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
''O GÜN GELECEK BİLİYORUM! :)''
Üye ID: 4830
 |
« Yanıtla #30 : 31 Mayıs 2011, 19:59:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ ''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #32 : 02 Haziran 2011, 09:33:03 » |
|
 |
|
 |
 |
sılınen konularımı yazmamı ıstıyorsun yoksa sıteden atılan muvahıdlerımı hangısını ıster sense delilleriylede yaza bilirim ALLAHA emanet ol ben seninle yada başka bırıyle burada polımıyede gırmek ıstemıyorum kendı düşünce ve fikirlerimide buraya yansıtmadım ama cım burda ALLAH ıcın guzel konular acmak tabıkı okuduğum konularada katılacak deyılım kımı acılan konulara ALLAH razı olsun der cıkarım kımı konularada eleştırımıyapar cıkarım buda benım hakkım sen den rıcam actığın konular eleştırılıyorsa bunada sevınmen gerek bı okuyan varmış demekki melal sen hangı ılım sevıyenle mod oldun  sılınen konularımı yazmamı ıstıyorsun yoksa sıteden atılan muvahıdlerımı hangısını ıster sense delilleriylede yaza bilirim hodri meydan ,buyur yazda bizde görelim,elbet bizde kimi neden sildiğimizi iyi biliyoruz,silmemek için ne kadar uğraştığımızıda biliyoruz,ama silinmişse hangi gerekçelerle silinmiş onuda biliyoruz...abdestimizden korkumuz yok,onun için namazdanda şüphemiz yok  de haydi bekliyorum...
actığın konular eleştırılıyorsa bunada sevınmen gerek aleştiriden rahatsız değiliz,bilakis severiz.yapıcı ve iyi niyetli elşetiriyi desteklerim hatta severim,eleştiri olmazsa biz ilerleyemeyiz,hep pohpohlama olacak değil ya...yeterki eleştiri adı altında hakaret ve rencide edici şeyler yazılmasın,bunun dışında herşeye açığız,bundan şüphen olmasın...
melal sen hangı ılım sevıyenle mod oldun  modlar ilim seviyeleri ile seçilmez,seçilseydi burada sınav sistemi olurdu başarılı olan seçilirdi.öyle bir şey olsaydı başta bu kardeşin mod olamazdı,çünkü ilmi seviyem hakketen az(mütevazilik olsun diyede yazmıyorum).biz kardeşlerimizdeki samimiyeti,kabiliyeti,kardeşlik hukukuna bağlılığı vb durumları ölçü alıyoruz.tüm görevli kardeşlerimizde olduğu gibi melal ablamızdada bunlar çokça var. sınav sistemi olursa sana haber veririz kardeşim..
selametle... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davetyoluzeynep
уєиι üує
Üye ID: 5322
 |
« Yanıtla #33 : 04 Haziran 2011, 13:55:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #34 : 08 Ekim 2011, 11:20:37 » |
|
 |
|
 |
 |
bu medreseden kimler geldi ve geçti..lakin halen o güzide kardeşlerin ektiklerinin semeresini yiyiyoruz...Rabbim kendilerinden razı olsun...bu vesileyle dünya islam abe ve diğer değerli bacı ve kardeşlerimizi hürmetle selamlıyorum...bu medreseye kim güzel bir tohum atmışsa,yeri başımızın özerinde herdem olacaktır..
selametle. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #36 : 08 Ekim 2011, 20:48:07 » |
|
 |
|
 |
 |
Amin. Rabbim amel ve niyetlerimize ihlas ve takva elbisesi nasip etsin... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|