Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DAVET YOLCULARINA TEŞEKKÜR......  (Okunma Sayısı 2035 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
garibullah
уєиι üує
*

TAVIR SİLAH ,TOKALAŞMAK ZİLLETTİR

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 127

« Yanıtla #20 : 19 Aralık 2006, 21:00:43 »

ALLAH razı olsun bu site şu bir kaç cümle ile anlatılır:YAZILMAMIŞ SANKİ BAZILARININ (YALIN AYKLILAR) HAYATINI ANLATMIŞ SANKİ.... Cheesy

KENDİNİ HAK İLE MEŞGUL ETMEZSEN,BATIL SENİ İŞGAL EDER(İ.Şafii)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #21 : 26 Temmuz 2011, 20:23:52 »

hey gidi günler heyyy ilk günler nede çabuk geçti,ve 5.yılına doğru gidiyor,hala aynı inanç ve aynı temeller özerinde yoluna emin adımlarla devam ediyor...ilk günkü anlayışından zerre kadar sapmadan,kardeşlik ve samimiyeti bir kenara atmadan yoluna devam ediyor..

hakketen bu sitenin üyelerine teşekkür ediyorum,Rabbim kendilerinden razı olsun,seviyeli ve samimi kardeşlerin huzur bulduğu bir ortam olmuş,tüm eski ama eskimeyen üyelere ve şuan bulunan tüm üyelere teşekkürü bir borç biliyorum...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #22 : 26 Temmuz 2011, 20:34:05 »

MaşALLAH!!!
Böylesine verimli böylesine güzel bir forumla tanışmış olmak beni çok mutlu etti doğrusu..
bakıyorumda davetyolu ve yolculariyla tanışmadan önce internetteki zamanimi boş boş harciyodum buradaysa hergun yeni birşeyler öğreniyorum..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..

ALLAH hepinizden razi olsun Smiley

Selam ve DUA ile

[/img]
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : 26 Temmuz 2011, 20:44:36 »

Rabbim sendende razı olsun kardeşim,bizde sizdeki bu enerji heyecanı görünce dahada bir şevkleniyoruz.Davetyolunu davetyolu yapan kaliteli ve değerli kardeşlerin  varlığıdır.Rabbim bizi bu kardeşlerden mahrum eylemesin...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #24 : 27 Temmuz 2011, 01:43:59 »

es-selamu aleykum davetyolu

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM! :)''

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4830

« Yanıtla #25 : 27 Temmuz 2011, 01:56:55 »

Ve Aleyküm Selam Hocam
Hoşgeldiniz...Sizi yine yeniden burda görmek ne güzel... Smiley

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : 27 Temmuz 2011, 09:06:24 »

we aleykümes selam değerli abem..isminizi bile görmek bizi sevindiriyor kardeşim,umarım iyisinizdir?Rahmeti Rahmana emanet ol aziz kardeşim..

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2011, 10:51:04 »

Aleykum selam ebu muaz ahi...
Hoş geldin...
İyisindir inş...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #28 : 27 Temmuz 2011, 19:48:18 »

bizleri kazanan    ve ilmiyle   donan kelimleriyle insanı gönülden   hoş eden  medresiyi davet onurunu kazanan  bir site  rabbim emek vermiş tüm davetyolcularına selam olsun  ALLAH razı olsun  yahya kardeşim bizde site yönetici ve yardımcısı ve modlarına tşk ediyoruz  selamtle

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 28 Temmuz 2011, 10:10:17 »

ey acı seni unutmadık kardeşim..Rabbim senden razı olsun kardeşim...

katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 78

« Yanıtla #30 : 28 Temmuz 2011, 14:10:55 »

we aleyküm selam...iyisinizdir inşaAllah...   

Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk.
Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
Ebu Muaz
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1112

« Yanıtla #31 : 28 Temmuz 2011, 23:28:32 »

ALLAH'a hamd-u senalar olsun iyiyim elhamdulillah.. Ara sıra uğruyoruz böyle adımız akılda kalsın deyu Smiley

"Ey islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın... Okuduğunuz kitaplar, devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın !"                                             ŞEHİD ABDULLAH AZZAM

http://www.yurtfm.net/pencere/player.php
http://www.hikmetfm.net/pencere/player.php
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 02 Ocak 2012, 18:55:33 »

adını akla değil,kalbe yazdık bıra....  ok.

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: