Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #20 : 28 Mayıs 2009, 18:06:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2009, 11:47:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2009, 11:49:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #26 : 06 Haziran 2009, 15:03:20 » |
|
 |
|
 |
 |
değerli nur namlusu kardeşime sevgilerle... 
Nurun namlusu varsa,mermiside olmalı Uslanmayan zalimden,elbet hesap sormalı Resule ümmet olup,ondan dersler almalı
Namlumuz zalimedir,muhabbet müminedir Aksini iddia etmek,kimin haddinedir Merhamet ve namlu islamın özündedir La deyip kıyam etmek,sünnetin içindedir Uyanmayan bu ümmet,dünyalık derdindedir Selam o kimseyeki,şehadet peşindedir Uyuma kalk yahya,nur namlusu önündedir
selametle... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebrari_
тє¢яüвєℓι üує

EL ARDU LENA...WEL KUDUSİ LENA!!!
Üye ID: 3321
 |
« Yanıtla #28 : 07 Haziran 2009, 00:54:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
EL AKSA LEYSA WAHİDA !!!
|
|
|
|
|
|
|
nur_namlusu
тє¢яüвєℓι üує

''burası DaVeT YoLu, burdan çıkış yokkk''
Üye ID: 2067
 |
« Yanıtla #31 : 07 Haziran 2009, 14:48:24 » |
|
 |
|
 |
 |
değerli nur namlusu kardeşime sevgilerle... Nurun namlusu varsa,mermiside olmalı Uslanmayan zalimden,elbet hesap sormalı Resule ümmet olup,ondan dersler almalı
Namlumuz zalimedir,muhabbet müminedir Aksini iddia etmek,kimin haddinedir Merhamet ve namlu islamın özündedir La deyip kıyam etmek,sünnetin içindedir Uyanmayan bu ümmet,dünyalık derdindedir Selam o kimseyeki,şehadet peşindedir Uyuma kalk yahya,nur namlusu önündedirselametle... kaleminize, yüreğinize sağlık değerli abim.... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ya rab bizleri de kat bu kervana Kurban kabul et bu canı yoluna Bir canımız vardır o da fedadır Senin dinin olan islam uğruna
|
|
|
nur_namlusu
тє¢яüвєℓι üує

''burası DaVeT YoLu, burdan çıkış yokkk''
Üye ID: 2067
 |
« Yanıtla #32 : 07 Haziran 2009, 18:26:49 » |
|
 |
|
 |
 |
Yahya Abbas Müsavi'ye pek şiirden anladığım söylenemez ama işte içimden gelenleri yazsıtmaya çalıştım...yahya abiye saygılarımla.....
Yusuf'i medresenin yusuf kokan reyhanı Zor ve zahmet zamanında omuzladın davanı Zulüm, işkence, firak yıldırmadı hiçbir zaman Dönmedin sen, dönmedin asla tağuta arkanı İzzet, şeref şiarındır senin Aşk ve muhabbet silahındır senin
Sözlerin keskin kılıç, gözlerinse bir umman Vahdet için gerekirse ortalığı eder duman  Zalimin ateşidir, mazlumunsa merhemi Yalnız ALLAH'a dayanır ancak ondan ister aman
Tevhid,vahdet şiarındır senin Dostluk ve kardeşlik silahındır senin
Namlumuz nursa kurşunumuzda nurdur O kurşun ki kalp ve dimağlara huzurdur İzindeyiz yahya abbas aynı yolun yolcusuyuz Sakın yanlış anlama namlumuz senden ''dur'' dur  Mertlik, cömertlik şiarındır senin İlim ve irfan silahındır senin...
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ya rab bizleri de kat bu kervana Kurban kabul et bu canı yoluna Bir canımız vardır o da fedadır Senin dinin olan islam uğruna
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #33 : 08 Haziran 2009, 09:07:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #34 : 08 Haziran 2009, 09:10:39 » |
|
 |
|
 |
 |
ben de sanaa katılıyorum sahra kardeşim. küllün doğru yazmışsın ... yahya abi iki müslüman ittifak ettiyse 3. olana (yani size ) beyat etmek düşer....benim ismim uzun sahra kardeşiminki kısa birbirini dengeler inşaallah zorlanmazsınız  selametle
madem iki kardeşimiz ittifak etmiş,bizede uymak düşer.. :)iki değerli kardeşimde sıra,biraz uzun bir isim olsada değeri çok olan kardeşim meryemduaa ve sahra kardeşimede yazarım inş,
selametle |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #35 : 08 Haziran 2009, 09:15:59 » |
|
 |
|
 |
 |
Yahya Abbas Müsavi'yepek şiirden anladığım söylenemez ama işte içimden gelenleri yazsıtmaya çalıştım...yahya abiye saygılarımla..... Yusuf'i medresenin yusuf kokan reyhanı Zor ve zahmet zamanında omuzladın davanı Zulüm, işkence, firak yıldırmadı hiçbir zaman Dönmedin sen, dönmedin asla tağuta arkanı İzzet, şeref şiarındır senin Aşk ve muhabbet silahındır senin Sözlerin keskin kılıç, gözlerinse bir umman Vahdet için gerekirse ortalığı eder duman  Zalimin ateşidir, mazlumunsa merhemi Yalnız ALLAH'a dayanır ancak ondan ister aman Tevhid,vahdet şiarındır senin Dostluk ve kardeşlik silahındır senin Namlumuz nursa kurşunumuzda nurdur O kurşun ki kalp ve dimağlara huzurdur İzindeyiz yahya abbas aynı yolun yolcusuyuz Sakın yanlış anlama namlumuz senden ''dur'' dur Mertlik, cömertlik şiarındır senin İlim ve irfan silahındır senin... işte babasının oğlu.....büylesine güzel şiirleri yazabildiğini bilmiyordum,gerçi o sıfatlara layık değiliz ama Rabbbim bizi senin o güzel zannındakilerden eylesin ,gerçekten çok sevindirdin, inş... babanın yolundan giden mücahid alimlerden ve hakkı söylemekten asla çekinmeyen şairlerden olursun inş..ben o cevheri görüyorum,Rabbim seni korusun ve örnek aldıklarının yolundan gitmeyi nasip eylesin...
bir dahada ben şiir bilmiyorum demeyesin,babanın cevheri sendede varmış,buna sevindim.... 
selametle |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #36 : 08 Haziran 2009, 11:15:35 » |
|
 |
|
 |
 |
sahra kardeşime...
Sahrada susuzlara,zem zem olup akanlar Ateşin özerinde,ibrahimce duranlar Huseyn gibi,zeynep gibi,zülme baş kaldıranlar Rahatını bozanlar,ihlasla yoğrulanlar ALLAH bunları sever,yeterki inansın kullar
bu kullardan olmanız duasıyla kardeşim...gerçi biraz kısa geldi,ama idare edin,hakkınızıda helal ediniz..
selam ve dua ile |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #37 : 08 Haziran 2009, 13:41:07 » |
|
 |
|
 |
 |
sitemizin değerli ablası ve kıymetli kardeşim...MERYEMDUUA;ya ......
Meryem,Rabbimin gücü,iffetin nişanesi Elemli yüreklerin,çileli ifadesi Rabbine boyun eğen,müminin ifadesi Yahudilere karşı bir iman abidesi Ey babasız isanın,şerefli pak annesi Makamın çok yücedir,imrendirir herkesi
Dua et meryemduaya,duan geri çevrilmez Uzat elini bizlere ,seni seven devrilmez ALLAH size rahmet etsin ey meryem ve meryemduaa Amin deyin ,dua edin,birazda siz şu yahyaya
meryem dua kardeşim ,hakkını helal et,belki istediğim gibi olmadı ama o an aklımdan ne geçtiyse öyle yazdım,inş sevindiririm siz kardeşimi,ve bizede dua edin inş..
sela ve dua ile..
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|