Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« : 27 Mayıs 2009, 09:58:40 » |
|
 |
|
 |
 |
Yeniden başlayalım inş.....birazda eskilerden olan bazı kardeşleri hatırlamak için,daha öncede yazmış olduğum bazı şiirleride ekleyerek ve yeni gelen kardeşlerin isimlerine şiir yazarak biraz maziye birazda bu güzel ortamı canlandıralım inş...
ayrıca ismine şiir yazdığımız kardeşlerin ismini buraya yazacağım,büylece ismi olan ve şu anda bulunmayan kardeşlerimin ismide belli olacaktır,olmayan kardeşlerede yavaş yavaş yazacağım inş...,haklarını helal etsinler,ama elimden geldiğince yazacağım inş..
İSMİ OLAN KARDEŞLER....
çağın zeynebi EBU DÜCANE İNFİLAK İZZET CUNDULLAH BERZAH SCREAM YUSUF FATMATÜZ ZEHRA ŞURA EY ACI SENİ UNUTMADIK BESİMUS FECRE DOĞRU EBRARİ nur namlusu sahra MERYEMDUAA Abbas EBU BASİR EBU MUAZ EBU ÖMER SELİMM İNSAN KATRE Evindaren azadi ZAMARA |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2011, 18:27:05 Gönderen: Yahya Abbas Müsavi »
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2009, 10:00:24 » |
|
 |
|
 |
 |
çağın zeynebi kardeşime....
Çağın yürek yakan,feryadıdır zeyneb Alinin yadigarı,zülfikarıdır zeynep Ğam ve keder yüklüdür,kerbeladır zeyneb Irak toprağının,yanık ağlayışıdır zeyneb Nebinin,ciğerparesinin,şahididir zeyneb Zülme başkaldırının,tanığıdır zeyneb Eman vermeyen zalime,bir uyarıdır zeyneb Yezidlere huseyni,bir inkılaptır zeyneb Nankörlere inat,cesaretin adıdır zeyneb Edeb ve haya timsali,mücahidedir zeyneb Babasının yolunda,dedesinin gülüdür zeyneb İnkılabi mücahidelere,herdem örnektir zeyneb..
selam ve dua ile |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2009, 10:13:39 » |
|
 |
|
 |
 |
EBU DÜCANE KARDEŞİME SEVGİLERİMLE.....
Ey sitemizin gülü güzel KARDEŞİM Ben seni görmeden çok SEVMİŞİM Uhudtan beri hep peşine VERMİŞİM
Duam oki uhudtaki adaşın gibi OLASIN Ürkmeden zalimlerin yüreğine DALASIN Cennetül bakide peygambere VARASIN Ahdine sadık olan şehitlerle KALASIN Nurlu mücadelede tağutlara BELASIN Ehli imana gurur kafirlere VEBASIN
Yüce rabbimin rahmetinde BOĞULASIN Eh artık bir duada bu kardeşine YAPARSIN
SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM....
değerli dostum ebu dücaneye,buradan selamlar ederim,hakketen onu ve güzel yazılarını özledik..biraz mahrum kalıyoruz bu aralar ama olsun aramızda olup bizi seyretmeside güzel... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2009, 10:14:56 » |
|
 |
|
 |
 |
İNFİLAK KARDEŞİME... İsmin gibi patlatırsın küfrün ortasında BOMBAYI Ne yapayım kardeşim sen istedin bu DUAYI Firdevslerde gezerken unutma şu YAHYAYI İnşaALLAH dar ederiz tağutlara DÜNYAYI LAİLAHE İLLALLAH nidasıyla DAVAYI Al kanlarımızla yazacağız bu kutlu SEVDAYI Kan ve bomba olmazsa nasıl bulacağız MEVLAYI
SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.....
vay infilak vay,şimdi nerelerdesin acaba....  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2009, 10:23:18 » |
|
 |
|
 |
 |
BERZAH KARDEŞİME İTHAFTIR
BİNLERCE SELAT SELAM,SANADIR YA MUHAMMED ELLERİMİZ DUADA,İMDADA GEL MUHAMMED RAHATA DALDIK SENİ,UNUTTUK EY MUHAMMED
ZÜLMETTİK KENDİMİZE UYDUK BİZ NEFSİMİZE ALDANDIK ŞU DÜNYAYA BAKMADIK DERSİMİZE HAKTAN KOPUNCA HEP BATIL KONDU TEPEMİZE
SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #10 : 27 Mayıs 2009, 10:33:27 » |
|
 |
|
 |
 |
ŞURA KARDEŞİME..
Şehadet özlemin olsun,kuran rehberin olsun Uzat elini rahmana,tevhid hep sancağın olsun Rehavete hiç kapılma,ölüm hep aklında olsun Ahiret müminlerindir,dünya zalime olsun.......
Şura kardeşimde bu aralar pek yok ama bir aralar cıvıl cıvıldı sitede,umarım kendisini tekrar o yoğun tempoda gürürüz...
selametle.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #11 : 27 Mayıs 2009, 10:38:15 » |
|
 |
|
 |
 |
EY ACI SENİ UNUTMADIK KARDEŞİME..
Ey azgın olan nefs,dünyadan hiç doymadınmı Yetmedimi yaptıkların,günahından bıkmadınmı Ahirette hesap vardır,hesabını yapmadınmı Cennet ve cehennem vardır,ikazını duymadınmı Islah olmayan asinin,hiç sonuna bakmadınmı
Sende kabre gireceksin,bir gün hesap vereceksin Ebedi sanma burayı,amelinle gideceksin Nice dünya perestlerin,feryadını göreceksin İşte saadet şifresi,ölmeden sen öleceksin
Unutma dünya fanidir,unutanlar yanıldılar Nebiye kulak verenler,ahirete sarıldılar Uzat elini kurana,yapışanlar kurtuldular Tevbe etmeyen asiler,firavunla boğuldular
Mücadele ve gayemiz,ALLAH için ahirettir ALLAH yolunda şehadet,bizler için saadettir Dua edelim kardeşim,dua bize bir nimettir Islah olmazisek şayet,sonumuz bir felakettir Kurandan ayırma ya rab,kuransız hayat gaflettir......
selam ve dua ile..
itiraf edeyimki en zorlandığım şiirdi,büyle kısa isme şiir yazmakta zor oluyor ...bu vesileyle kardeşime tekrardan sevgi ve hürmetlerimi sunarım... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #14 : 27 Mayıs 2009, 20:17:07 » |
|
 |
|
 |
 |
MaşaAllah ne kadar güzel şiir yazıyormuşsun da haberimiz yoktu.. Yüreğinize sağlık abim... İnş. bizide bu şiir yazdığın yolcular arasına eklersin  BESİMUS ABİME SEVGİLERLE..
Benim değerli abim,saygılarımı sunarım Eğer kabul edersen,yanlız şunu yazarım Seni firdevslerde,ağırlasın Rabbimiz İslama feda olsun,hem malımız canımız Muhammedin yoluna,kurban olsun kanımız Uyandır bizi ya rab,pas tutmuş şu kalbimiz Sen merhamet etmezsen perişandır halimiz..
selam ve dua ile keko,hakkını helal et,içimden geçenleri ancak büyle yansıtabildim... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........
Üye ID: 12
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Mayıs 2009, 12:04:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кıяıℓ кαℓєм
σиυя üуєѕι

çєкмєктєи ѕıкıℓмα∂ıgıм єи güzєℓ ∂єя∂ιмѕιи,
Üye ID: 48
|
 |
« Yanıtla #16 : 28 Mayıs 2009, 12:14:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
кıяıк кαℓєм çєкмєктєи ѕıкıℓмα∂ıgıм єи güzєℓ ∂єя∂ιмѕιи,
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #17 : 28 Mayıs 2009, 12:34:02 » |
|
 |
|
 |
 |
DEĞERLİ DOSTUM FECRE DOĞRU KARDEŞİME SEVGİLERLE..
Fitne fesad çoğalmış,heryer zülüm kaynıyor Elem yoktur ,göğe bak,ebabiller geliyor Cehalet haddi aşmış,çevremizi sarıyor Rahatlık döşkünleri,çilelerden kaçıyor Ey benim güzel kekom,bu iş bize kalıyor
Dava,çile,işkence,eziyet ve hicrettir Onu kim omuzlarsa,akibeti izzettir Ğayemiz bu olmalı,aksi herdem zillettir Rabbim seni korusun,dostluk güzel lezzettir Unutma duamdasın,muaz tatlı nimettir  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #19 : 28 Mayıs 2009, 18:03:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|