Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çık zindandan Yusuf !  (Okunma Sayısı 197 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şehide Meryem
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 7598

« : 27 Ekim 2011, 20:42:51 »

http://www.dogruhaber.com.tr/Haber/YUSUF-CIK-DISARI-8230-15982.html

YUSUF! ÇIK DIŞARI…
Bileklerimi bağlamış hasretim, güneş görmez mekanım, Direnişlerle gelir özgürlüğüm Yusufi mahzenlerde, Yorgun düşer gözlerim, bileklerim, bakakalırım göklere!

Mırıldanıyorum bu marşı… Yaralı seccademi aldım geldim, yalnız çık dışarı Yusuf! Ben girmeliyim Yusuf! Kavgaya düşmüş yüreğim kardeşlerime olan sevdamdan, hıncımdan kaçırdım bu beyaz örtüyü…

Soğuk olur zindan bilirim Ama insanın muhasebeside soğuk olur bilirim.. Bürünüp titremelerimle uzanmalıyım kabustan ateşlere… Yusuf! Çık ben girmeliyim...

Taşlar topladım eteğime, recmlere tutmalıyım aldanışlarımı.. Unuttuğum her Filistinli için, sırt döndüğüm Halepçeler için… Başım iki elim arasında, çığlık çığlık eyvahlarca geldim… Yusuf! Çık dışarı… Ben girmeliyim o zindanlara...
Ağzı işkenceden kan tüküren tarihin gönül hücresinden, nem kokan Medrese-i Yusufiye incileri kulaklarıma takıldı, sabah yeline karışarak. Melekler kıskanıyordu samimiyetlerini. Güneş onları görebilmek için neyini feda ederdi kim bilir? Dillerde tekbir sesleri, ağızlarında Kur’an, arşı ve asrı sallıyorlardı.

Onun rızasını kazanmaktan başka amaçları olmayan bu şehadet aşıklarının marşları kulaklarımda hep yankılandı. Gönlümü yaktı yine en derinden. Çılgın günlerin, fırtınalı akşamlarında hep bir ağızdan tek bir yürek olmak istiyorum seninle Ey Yusuf! Çık zindandan Yusuf, ben girmeliyim o zindana....

Şehide Meryem
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2011, 20:55:33 »

Hoşgeldiniz kardeşim...

ALLAH razi olsun..çoook güzel...
Elinize yüreğinize sağlık Smiley

ok.

[/img]
ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2011, 22:06:21 »

ALLAH razı olsun kardeşim  yusuf olmak bizde nasib olsun

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2011, 10:07:44 »

ALLAH razı olsun bacım keşke imkan olsaydı da birazda biz yusufların yerine yusufların yerinde olsaydık..

Şu köhnemiş asırda insanların cehenneme gitmek için gece gündüz çalıştığı şu asırda kendini ALLAH'a adayan ve Resulullah aleyhisselamın o devirdeki deyimi ile "cennetlik birini görmek isterseniz falankese bakınız" hitabına mazhar o muvahhidlere gıpta etmemek elde dğil..

imkan olsaydı da yusuflara artık çıkın yerinizden birazda biz kalalım o mübarek ettiğiniz mekanlarınızda...

duygu yüklü bir yazı Rabbim sizleri sevdiklerinizle haşretsin.cennette onlarla komşu eylesin..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2011, 11:57:26 »

yusufilere ithaftır
http://www.davetyolu.com/forum/yusufilere_ithaftir-t27349.0.html

Kardeşim rabbim sizden razı olsun,duyguların(m)ızı çok güzel ifade etmişiniz,az ama öz olmuş...

selametle..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: