Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cihat zikir ayrılmazlığı....  (Okunma Sayısı 150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abbas
мσ∂єяαтöя
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« : 24 Ekim 2011, 11:52:53 »

ŞEYH ABDULKADİR ĞURSİ

"Bugünkü Müslümanların en büyük eksikliklerinden birisi de, mücahid olanların yeterince ibadet ve zikirlere, ALLAH`la irtibatı kuvvetlendiren manevi bağlara önem vermemeleri, tasavvuf ehli olan ve ezkarla çok uğraşanların da, ALLAH yolunda cihad etmeye, ALLAH`ın ve İslam`ın düşmanlarına karşı cephe almaya yeterince önem vermemeleridir. Mücahid olanlar yeterince abid ve zakir değil, abid ve zakir olanlar ise maalesef mücahid değil. Oysa ki Resulullah mücahid olduğu kadar abid ve zahitti. Abid ve Zakir olduğu kadar da mücahitti. Resulullah`ın hayatında cihad ve zikir ayrılmaz bir bütündür.”

http://www.dogruhaber.com.tr/Haber/SEYH-ABDULKADIR-GURSI-15796.html

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2012, 15:39:46 »

Rabbim kendisinden razı olsun,güzel bir tespit..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Abbas
мσ∂єяαтöя
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2012, 18:21:33 »

seydam benim tasavvuf anlayışım işte budur...

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2012, 18:37:06 »

seydam benim tasavvuf anlayışım işte budur...

bu anlayış heppimizinde anlayışı olmalı keko,yani seninle aynı anlayışı paylaşıyoruz... ok.

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: