Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cezayir  (Okunma Sayısı 4222 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilayda
υѕтα üує

тÜм zαliм νє zulÜм dÜzєηlєяiηє " ﻻ " diуoяuz

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 478

« Yanıtla #20 : 28 Mart 2008, 17:03:20 »

uhdim haralardasın?fas'a gitmedin demi Wink..
Evet İlayda ablamız gözükmüyor....Belki de dediğiniz gibi konuya daha iyi vakıf olabilmek için yerinde araştırmalara gitmiş olmasın Smiley
    Smiley  Smiley  Smiley...
Fas'tan selamlar kardeşler Smiley
bekleyin gelişim mükemmel olacak  Smiley gezmediğim bi kaç sokak kaldı onlarıda inceleyip geleceğim Smiley
Emrullah can kardeşim, senide iran'a göndersek mi? acaba Smiley

Gün gelirde kurumuş bir papatya çınar gibi dağları ovaları gölgelendirir
Tevhid bülbülleri tebliğ şarkılarını Davudi namelerle nemrudun beynini patlatırcasına söylerler
Ve örtülü bir vicdan irkilip Hüseyin gibi kerbelalara koşarsa
İşte o gün evet o gün her kalpte Muhammedi bir papatyanın filizlerine sahit olabilirsiniz
katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 78

« Yanıtla #21 : 28 Mart 2008, 17:05:48 »

Smiley ...

Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk.
Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
KalbiRabbineAşık
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1111

« Yanıtla #22 : 06 Nisan 2008, 14:27:40 »

Cezayire gitmiş eniştemizden naklen: Smiley

hiç cumanın  resmi tatil olduğu bir ülkede bulundunuz mu! bulunmadınızsa çok şansızsınız.ben bunu yaşadım.ve ondan sonra cumanın resmi tatil olması için çalışmalıyız.Cezayir halkı tam bir türkiye aşığı.(osmanlıdan kaynaklanan..300 yıl kalmış atalarımız kalıcı eserler bırakmış )Türkseniz pazarlık yapamazsınız hepsini size verirler.o derece..casbah diye bir şehirleri var.tam bir beyoğlu.birbirine yakın çamaşır asılı evler ..osmanlı kokusunu alırsınız.osmanılı bir çok yerde su kuyusu açmış hala onu kullanıyorlar.örneğin kasabanın adı  mahelma  yani su yeri anlamında..fakat islami bir gazete yok.Çünkü psikolojik baskı var.halk zaten fransızca konuşuyor..yeni yeni arapça 1nci öğretim dili olmuş..heryerde fransa etkisi var..zaten başbakan bouteflika ordu destekli vaziyette.tesis açılışına bile fransa içişleri bakanını çağırıyorlar.düşünsenize..bağimsız hesapta.islami parti..yavaş yavaş gelişiyor.buradaki oyun ordada oynanmış.fransa halkı öldürmüş..bunu islamistler yaptı..demişler.propaganda başarılı.olmuş...hala.başkente carrefor mevcut..bu arada ülker de piyasaya girmiş fransız kanalları izleniyor..fakat halk inançlı butun bayanlar hicaplı(peçeli)..hiçbirşey kaybetmemişler inançlarından fakat sindirilmişler...

"İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden, bizi helak eder misin ALLAH'ım?"

Eyvâh! Beş on kâfirin îmanına kandık.
Bir uykuya daldık ki: cehennemde uyandık!
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: