Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: C.Başkanı'na Haksızlıkları Soralım  (Okunma Sayısı 161 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« : 21 Kasım 2011, 11:55:19 »

Hürseda Haber Merkezi- Köşk'ün İnternet sitesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün her konudaki soruyu cevaplayacağını duyurdu. Her isteyenin yazılı ya da görüntülü olarak soru sorabileceğinin belirtildiği açıklamanın tam metni şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, Aralık ayında, ülkelerin önemli ve güçlü isimlerinin farklı topluluklarla buluşmasını sağlayan YouTube World View kanalının konuğu olacak.

Dünyanın dört bir yanından internet kullanıcıları; Türkiye ile ilgili ekonomiden, politikaya kadar merak ettikleri her konuda soruyu, video ya da metin formatında bugün  itibari ile YouTube'a yükleyebilecekler. 28 Kasım tarihine kadar açık kalacak soru panelinden, internet kullanıcıları tarafından en çok oy alan sorulardan bir seçki Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından cevaplanacak.

Sayın Cumhurbaşkanımızın YouTube World View röportajı,  1 Aralık tarihinde YouTube'dan izlenebilecek.

YouTube World View kanalının ilk konuğu Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama olmuştu. Başkan Obama'nın ardından İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu gibi liderlerin yanı sıra U2 grubunun solisti Bono, ünlü ekonomist ve yazar Arianna Huffington gibi önemli isimler de kanalda izleyici sorularını yanıtladı."

Kamuoyunun merak ettiği bir çok sorunun da sorulacağı bu organizasyonda, format gereği en çok sorulan, en çok oy alan sorular cevaplanacak. Bu kapsamda haksız cezaevi sevklerinin ve Cezaevlerindeki hasta, felçli müslüman mahkumlarla ilgili çok fazla sorunun Cumhurbaşkanına sorulması veya bu içerikteki soruların çok oy alması bekleniyor. Özellikle mahkum ve tutuklu ailelerinin bu beklenti içinde oldukları gözlemlendi.

http://www.youtube.com/user/worldview  Adlı internet adresinden sorularınızı sorabilir veya sorulmuş soruları oylayabilirsiniz.
kardeşler bu adreste filtrele kısmında diğeri seçersek 16. sayfada sevkler ile ilgili soru var. bu soruya hep beraber oy verirsek ola ki soru olarak C.Başkanı önüne getirilip sorulur..

bu yüzden oy verilebilmesi için forumlara sosyal sitelere yayalım...bir katkımız olsun..

İNŞAALLAH  BU İŞTEN ANLAYANLAR BİR ÇABA SARFEDER VE KATKI SUNAR..

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2011, 12:21:33 »

Abi oylamaya çalıştım ama soruyu bulamadim Sad

[/img]
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2011, 12:38:11 »

http://www.youtube.com/worldview?x=L3N1Ym1pc3Npb24vNTk2OTM0OQ==

bu şekil bulunuyor..

Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM! :)''

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4830

« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2011, 16:29:26 »

Sayın Cumhurbaşkanım sevk adı altında Müslüman mahkumlar sürgün ediliyor...Aileleride böylece ceza almış oluyor...Bu sevkleri durdurma adına bir girişiminiz var mıdır?Veya bu konuda bilginiz varmıdır?
Saygılar!

Çok ilginç!!!
Tam beş defa gönderdim teşekkür ettikleri halde gönderdiğim soruyu görmek için tıkladığımda bu cevabı alıyorum...
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2011, 16:32:30 Gönderen: Melâl » Logged

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
Melâl
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

''O GÜN GELECEK BİLİYORUM! :)''

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4830

« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2011, 16:36:39 »

http://www.youtube.com/worldview?x=L3N1Ym1pc3Npb24vNTk2MjU0MA==

Nihayet... ok.
Buyrun bakalım...Hem oylayın hemde Sorunuzu gönderin... Wink

فَفِرُّو إِلَى اللَّهِ

''SONUNDA BİR ESPRİ YAPACAĞIZ
ZULÜM GÜLMEKTEN ÖLECEK''
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2011, 16:51:19 »

Valla melal abla bende hep tek ayni bu soruyu gordum..
İki de bir oyluyorum oturum açmış olduğum halde ikidebir oturum açın diyor Sad

[/img]
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2011, 22:43:47 »

Bu işin sonu noldu?

[/img]
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: