Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #20 : 12 Eylül 2011, 17:22:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
can nurani
σиυя üуєѕι

**EM XUUNA WE Jİ BİR NAKİİİNN**
Üye ID: 2210
 |
« Yanıtla #23 : 12 Eylül 2011, 21:50:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sizler Namazda Eli Acikmi Eli kapalimi kilalim diye tartisirken!Kàfirler ise o elleri Nasil keseceklerini planliyorlar imam humeyni
|
|
|
|
|
Satır Arası Hüzün
υѕтα üує

``Uykum Var !Ölsem ,Geçer mi Dersiniz ``
Üye ID: 5005
Nerden: Çünkü Biz Hiç Taş Atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini Hiç Paylaşmadık.
|
 |
« Yanıtla #25 : 12 Eylül 2011, 22:20:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
Biz hep çocuk kalmalıydık aslında. Üç taş, üç cam olmalıydı hayat. En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı ve en büyük acımız öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı. ... Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2011, 09:45:53 » |
|
 |
|
 |
 |
akşam çoluk çocukla beraber oturduk izlemeye,kliplerle ve teberrüklerle geçti ama başlangıç olarak güzeldi,umarım dahada güzel olur ve daha hayrlı işlere imza atar..Artık çocuklarımızı rahatlıkla tv başında bırakabiliriz,çocuk programlarının olmasını istiyorum,umarım zamanla tüm bu güzellikleri bize yaşatırlar,çok bekledik ama değdi...
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #28 : 13 Eylül 2011, 10:53:12 » |
|
 |
|
 |
 |
sizde leşkerle beraber birlik olup bir çanak alın kardeşim,aksi halde biz hep bahsederiz sizde bakakalırsınız ve jilet atarasınız.... 
akşam genelde klipli videolar vardı,birde tebrik konuşması yapanlar vardı?şuan test yayını ama en kısa zamanda normal seyrine dönecektir.Akşamdan anladığım bu çağrımız her yere ulaşacaktır.sadece bir kesimin değil tüm müslümanların sözcüsü olup,objektif olup,yozlaşmadığı sürece(ki buda pek mümkün değildir,bu camianın sevenleri yanlışı kabul etmez ve düzeltmesinide biliyor,o açıdan gönlüm rahat,çağrı fm de ilkeli yayınlarıyla buna delildir)çok güzel tutulacaktır. çocuk ve aile yayınları,sohbetler vb yayınlar olacaktır. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #32 : 13 Eylül 2011, 14:44:03 » |
|
 |
|
 |
 |
Gözün aydın evindar. Dikkat et de leşkerle kavga ederken çanak çömlek kırılmasın  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|