Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #40 : 13 Ocak 2012, 12:01:42 » |
|
 |
|
 |
 |
asimile edilmelerini önlemek içinmi yapıyorsunuz... sor?olacağa çare yok,onları koruyayım derken,dikkat edin ilk siz gitmeyesiniz...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #42 : 13 Ocak 2012, 15:05:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #43 : 13 Ocak 2012, 17:09:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abbas
мσ∂єяαтöя
Üye ID: 702
 |
« Yanıtla #44 : 13 Ocak 2012, 18:03:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
 "vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır. filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #46 : 14 Ocak 2012, 10:44:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuseybini
υѕтα üує

Üye ID: 4836
 |
« Yanıtla #48 : 16 Ocak 2012, 10:13:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #50 : 12 Şubat 2012, 11:54:03 » |
|
 |
|
 |
 |
evet çok heyecanlandım duygulandım işte ne güzel yahu özlenen ses geri döndü mübarek olsun başarılar diliyorum rabbim yar ve yardımcıları olsun inşALLAH ALLAH razı olsun onlardan  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
|
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #53 : 16 Şubat 2012, 21:54:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
|
|
|
|
HoseyN
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 179
 |
« Yanıtla #56 : 09 Mart 2012, 11:36:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
 |
« Yanıtla #57 : 09 Mart 2012, 11:42:39 » |
|
 |
|
 |
 |
S.A Kadim dostum. Hala misafir olarak mı takılıyorsun buraya?Canlaleler Hakk'ın rahmetine bir daha dönmemek üzeremi gitti?é peki Tayfun'a ne oldu,oda içinde kalmış olmasın:) 
Benimde bu sitede fi tarihinde açmış olduğum bir üyeliğim vardı..Baktım bizimkiler Emrullah ve Abbas musavi'nin mahallesine misafirliğe gitmişler,dedim bende hele bi çay içimlik gidem,bakam ikrammı var yoksam dayak mı? 
Bu arada Remzi abenin gelişine en çok vesile olan Nurullah beye buradan teşekkürü bir borç biliyorum.Bu değerli sanat hazinesini tekrar dinleyeceğimi bildiğim içinde müzik anlamında çok bahtiyar olduğumu defaten deklare etmek istiyorum. Biz ikramdan başka bir şey vermiyoruz kekocan,ama yaranamıyoruz... bu kadar misafirperver bir yerde ben olsam artık misafirlikten bahsetmezdim,ama nuseybini abe popüliter olmanın yolunu bulmuş... 
değerli abem,varlığınızla bizi memnun ettiniz,siz dostları arada birde olsa görmek beni sevindiriyor,nurullah abe hakkındaki temenninize aynen katılıyorum.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|