Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bizler evimizde mukim iken.....  (Okunma Sayısı 1786 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #40 : 13 Ocak 2012, 12:01:42 »

asimile edilmelerini önlemek içinmi yapıyorsunuz... sor?olacağa çare yok,onları koruyayım derken,dikkat edin ilk siz gitmeyesiniz... sal.

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Abbas
мσ∂єяαтöя
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #41 : 13 Ocak 2012, 14:21:06 »

yeni bu konuyla karşılaştım.Çok şaşırdım...yorumlardan tam bir şey anlamadım....Gerçekten de hiç eskimeyen sesli abimiz dönüyor mu?Huh?Huh?Huh?

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #42 : 13 Ocak 2012, 15:05:41 »

niye kızdınki keko.. Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« Yanıtla #43 : 13 Ocak 2012, 17:09:13 »

niye kızdınki keko.. Smiley

yukarıda da görüldüğü üzere sorunuz kabul edilmemiştir abbs kardeş.. lütfen sorunuzu kızmadan sorunuz..

Abbas
мσ∂єяαтöя
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #44 : 13 Ocak 2012, 18:03:10 »

yukarıda da görüldüğü üzere sorunuz kabul edilmemiştir abbs kardeş.. lütfen sorunuzu kızmadan sorunuz..

kimsenin kızdığı yok mutevazi abim...cevap vermek gibi bir zorunluluğunuz yok kuşkusuz.ALLAH u teala razı olsun .

filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #45 : 13 Ocak 2012, 20:40:41 »

yeni bu konuyla karşılaştım.Çok şaşırdım...yorumlardan tam bir şey anlamadım....Gerçekten de hiç eskimeyen sesli abimiz dönüyor mu?Huh?Huh?Huh?
İnanilmaz dimi?
Ama nuseybini abinin dediklerine göre görünen o ki hakketen dönüyor... sal.

[/img]
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #46 : 14 Ocak 2012, 10:44:19 »

kimsenin kızdığı yok mutevazi abim...cevap vermek gibi bir zorunluluğunuz yok kuşkusuz.ALLAH u teala razı olsun .

Smiley

Abbas
мσ∂єяαтöя
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : 14 Ocak 2012, 14:12:29 »

kekom sen varya sen , ortalığı velveleye veriyon arada bir  Smiley 

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : 16 Ocak 2012, 10:13:05 »

ben samimiyetinize inanarak böyle bir şaka yaptım inşaAllah yanlış anlaşılmamışım...

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : 12 Şubat 2012, 00:06:32 »

Yaw Remzi abi ilahi nağmaleri aradı  alkış

[/img]
hürseda
Ayın Altın üyesi
*

Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5181

« Yanıtla #50 : 12 Şubat 2012, 11:54:03 »

evet çok heyecanlandım duygulandım işte ne güzel yahu özlenen ses geri döndü mübarek olsun başarılar diliyorum rabbim yar ve yardımcıları olsun inşALLAH ALLAH razı olsun onlardan Smiley

Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!

Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #51 : 15 Şubat 2012, 12:21:59 »

sanırım bundan sonra daha çok duyacaz ve görecez remzi abeyi..

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #52 : 15 Şubat 2012, 22:22:48 »

İnşALLAH abi..

[/img]
hürseda
Ayın Altın üyesi
*

Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5181

« Yanıtla #53 : 16 Şubat 2012, 21:54:58 »

sanırım bundan sonra daha çok duyacaz ve görecez remzi abeyi..
inşALLAH hocam inşALLAH  ok.

Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!

Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
MikaiL
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1650

« Yanıtla #54 : 08 Mart 2012, 21:47:45 »

S.A Kadim dostum. Hala misafir olarak mı takılıyorsun buraya?Canlaleler Hakk'ın rahmetine bir daha dönmemek üzeremi gitti?é peki Tayfun'a ne oldu,oda içinde kalmış olmasın:)  soru işreti

Benimde bu sitede fi tarihinde açmış olduğum bir üyeliğim vardı..Baktım bizimkiler Emrullah ve Abbas musavi'nin mahallesine misafirliğe gitmişler,dedim bende hele bi çay içimlik gidem,bakam ikrammı var yoksam dayak mı?  Smiley

Bu arada Remzi abenin gelişine en çok vesile olan Nurullah beye buradan teşekkürü bir borç biliyorum.Bu değerli sanat hazinesini tekrar dinleyeceğimi bildiğim içinde müzik anlamında çok bahtiyar olduğumu defaten deklare etmek istiyorum.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2012, 21:52:57 Gönderen: MikaiL » Logged

Güller vahdet kokmuyor sanki,bülbüller muhacir,bülbüller mahzundur kafeslerde..
MikaiL
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1650

« Yanıtla #55 : 09 Mart 2012, 00:19:41 »

Nuseybini abi her ne kadar gururuna yediremesede,misafir ayaklarına felan yatsada,  canlalelerden buraya gelenlerin durumu;Deprem  yaşamış depremzedeler gibi geçici konteyner konutlarda yaşam savaşı verenler gibi belediyenin dağıttığı kumanyalarla doymaya çalışan,yardım kolilerine balıklama dalanların durumundalar.Hal bu kısaca..Evimizde mukim iken geçmiş zaman ifade eden kelime ve cümleler,bir evi olanların kullandığı kelime ve cümlelerdir.Evsiz barksızların değil:)

Güller vahdet kokmuyor sanki,bülbüller muhacir,bülbüller mahzundur kafeslerde..
HoseyN
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 179

« Yanıtla #56 : 09 Mart 2012, 11:36:08 »

Ağam xoş gelmişsen

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #57 : 09 Mart 2012, 11:42:39 »

S.A Kadim dostum. Hala misafir olarak mı takılıyorsun buraya?Canlaleler Hakk'ın rahmetine bir daha dönmemek üzeremi gitti?é peki Tayfun'a ne oldu,oda içinde kalmış olmasın:)  soru işreti

Benimde bu sitede fi tarihinde açmış olduğum bir üyeliğim vardı..Baktım bizimkiler Emrullah ve Abbas musavi'nin mahallesine misafirliğe gitmişler,dedim bende hele bi çay içimlik gidem,bakam ikrammı var yoksam dayak mı?  Smiley

Bu arada Remzi abenin gelişine en çok vesile olan Nurullah beye buradan teşekkürü bir borç biliyorum.Bu değerli sanat hazinesini tekrar dinleyeceğimi bildiğim içinde müzik anlamında çok bahtiyar olduğumu defaten deklare etmek istiyorum.

Biz ikramdan başka bir şey vermiyoruz kekocan,ama yaranamıyoruz... Smiley bu kadar misafirperver bir yerde ben olsam artık misafirlikten bahsetmezdim,ama nuseybini abe popüliter olmanın yolunu bulmuş... Smiley

değerli abem,varlığınızla bizi memnun ettiniz,siz dostları arada birde olsa görmek beni sevindiriyor,nurullah abe hakkındaki temenninize aynen katılıyorum..

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #58 : 09 Mart 2012, 14:31:01 »

aley.sel.
yurt dışına çıkıyorum.. cevap hakkımı dönüşte kullanacam.... dua edin bu arada.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #59 : 09 Mart 2012, 15:00:02 »

Rabbim yardımcın olsun kekocan...

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: