Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bizler evimizde mukim iken.....  (Okunma Sayısı 1786 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4836

« : 07 Aralık 2011, 10:36:13 »

Bizler evimizde mukim iken (rahmetli canlaleleri kastediyorum)üyelerimizden facebookta Remzi abenin gene sesini dinlemek istediğimizi belirten bir üye gurubu kurmuştuk..

ve sitemizde mukim iken üyelerimizin bu guruba üye olmalarını ve destek olmalarını istemiştik ki remzi abemiz gene albüm çalışmalarına başlasın..

ALLAH'a şükürler olsun bir etkisi oldu mu bilemem ama şu anda Remzi abe albüm doldurmak için istanbulda..

dün akşam evinde misafir olan ses sanatçısı arkadaş aradı onu görmeye gittik halı sahada maç yapıyordu.. uzaktan gördük sonra bir işim çıktı konuşamadık.. nasılsa görecez diye bizde sahada rahatsız etmedik..

bu müjdeyi Remziyi seven ve benim gibi hayranı olan kardeşlerimle paylaşmak istedim.

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2011, 10:59:00 »

ne güzel bir haber,wallahi beni çok sevindirdin,beni nasıl sevindirdinse rabbimde seni sevindirsin kardfeşim,geçenlerde eski albümleri dinlerken yanımdaki kardeşe*içimde remzi abenin yakında bizi sesi ile sevindireceğine dair bir arzu var,biristek var,ne bileyim içimden ona hasret var *demiştim,kardeş,imde olumsuz cevab vermişti*senin içindeki iyi niyetindir ama bu dediğin olmaz,remzi abe artık söylemez *demişti..hamd olsun bu müjdeniz bana iyi bir umut oldu,,ben remzi abenin sesinin hastasıyım....
seyfllahın tekrar gelip söyleyeceğine ümidim yok,yanlız içimde acaib bir remzi abe özlemi var demeyide eklemiştim o kardeşime..
selam ve dua ile

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2011, 11:01:06 »

bu arada  Bizler evimizde mukim iken..... demen beni epey gülümsetti kardeşim.. Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2011, 11:10:43 »

daha önce  evinde misafir ettiği ses sanatçısı kardeşe onu sormuştum o da ümitsiz ve olmaz demişti.Ama olmazlar bizim elimizde değil. kalpleri ve dahil Her şeyi  evirip çeviren ALLAH'tır.. geçen bir hafta önce yeniden sordum.. biletini kestim gelecek haftaya dedi..Dün akşam aradı maça gelmiyor musun dedi.. ordamısın dedim evet burdayım Remzi abede burda dedi.. gittik ..

bu konuda  arkadaşın çok emeği oldu.. ikna etti sonunda..

seyfi  dedinde gelse bile eski sevgisi kalmadı kalbimde.. hem gelsede sanki kimse teveccüh etmez.
Remzi başka seyfi başkadır..

Facebooka giren kardeşler http://www.facebook.com/groups/hinari/ sayfayı desteklemeye devam edelim..
selametle..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2011, 11:18:17 »

faceden anlasaydım girer destekverirdim kardeşim...

seyfullah kardeşimizide Rabbim tekrar o eski enerjisiyle meydanlara salsın diye dua ediyorum,emeği var,hakkı var,her ne kadar tüm bunları tepsede...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 07 Aralık 2011, 11:19:33 »

hele remzi abeye bu sayfaları bir gösterin,ona özlemi bir anlasın,duramaz yerinde..

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2011, 11:25:53 »

senin şiirlerin hakkında da konuştum.. şimdi okuyacaklarımız belirlendi dediler.. ama ilerisi için olabilir.. albüm türkçe olacak remzi bir-iki kürtçe okuyacak..

HoseyN
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 179

« Yanıtla #7 : 07 Aralık 2011, 11:38:51 »

Güzel ve müjdeli xeberin için ALLAH razı olsun kekocan
Ve bir özlem bir hasret sona eriyor desene kekom : ))

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 07 Aralık 2011, 11:39:25 »

Remzi abe istesin,kendisi için kürtçe bir kaç eser hazırlarım inşaALLAH..yeterki kendisi tekrar özlemimize merhem olsun,eğer ulaşırsan selamımızı söyle değerli kardeşim,ayrıca bizim sitede yayınladığımız şiirleri istedikleri gibi kullanabilirler...
bir kaç eser hazırlamıştık,ama ne biz kimseye verdik,nede kardeşlerin öyle bir talepleri var,ama yeni çıkacak düğün kasetinde iki eserimiz olacak inşaALLAH(eğer sonradan bir değişiklik olmazsa)..

selametle...

ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2011, 12:46:37 »

Bu ne güzel bir haber..ne kdr sevindim anlatamam..
Tüm sanatcı abilerin sesi süper ama Remzi abinin sesi bir başka..

Güzel ve müjdeli xeberin için ALLAH razı olsun kekocan
Ve bir özlem bir hasret sona eriyor desene kekom : ))

[/img]
nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 07 Aralık 2011, 17:09:59 »

benimle aynı sevinci yaşadığınızı aşağı yukarı tahmin edebiliyordum.. ama benden daha çok seven kardeşlerde varmış..

inşaAllah bir sorun çıkmaz.
şimdi alışma aşamasında çünkü nurullah'la birlikte söyleyecek.. bu süreçte kimse  onu üzmezse inşaAllah kendi adına da çıkarır..

kısmet olursa görüşecez.. selamlarınızıda söylerim inş..

yahya abe tüm şiirlerini bir yerde toplayıp bana ulaştırsan  bende veririm onlara..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 07 Aralık 2011, 17:32:24 »

benimle aynı sevinci yaşadığınızı aşağı yukarı tahmin edebiliyordum.. ama benden daha çok seven kardeşlerde varmış..

inşaAllah bir sorun çıkmaz.
şimdi alışma aşamasında çünkü nurullah'la birlikte söyleyecek.. bu süreçte kimse  onu üzmezse inşaAllah kendi adına da çıkarır..

kısmet olursa görüşecez.. selamlarınızıda söylerim inş..

yahya abe tüm şiirlerini bir yerde toplayıp bana ulaştırsan  bende veririm onlara..

kekocan sitede yayınladıklarım zaten bu bölümde var  http://www.davetyolu.com/forum/yahya_abbas_musavi-b107.0/
ama nasıl bir tarz istediğini bilseydim ona görede belki hazırlık yapardım...

selametle..

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 07 Aralık 2011, 17:40:40 »

dediğim gibi şu anda okunacaklar kesinleşmiş..
 bundan sonraki süreç için dedim..

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 07 Aralık 2011, 17:42:28 »

abe burdakiler karışık yazılmış..
sen yazdıklarını bir yerde topla.. word de mesela..
işe yarayacakları ve beğendiklerini topla bir daha gözden geçir.. o şekil hazırla bana at..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 07 Aralık 2011, 17:50:24 »

en iyisi yeni tarzına bakalım ve ona göre  hazırlık yapalım,yazar ve kendisine ulaştırırsınız,ama önce bu yeni parçalarını bir dinleyelim,ondan sonra bakalım ne olacak..
ALLAHcc razı olsun kekocan....

yüsra
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 07 Aralık 2011, 19:18:45 »

(rahmetli canlaleleri kastediyorum)

Rahmetli derken  Huh?
Leşkere_Azadi
υѕтα üує

Özgürlüge sevdalandik delice..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5008

« Yanıtla #16 : 07 Aralık 2011, 19:34:28 »

Çokkk sevindim.. ne güzel bi haber..Smiley

Sabırsızlıkla bekliyoruzz...

Ey özgürlük! Kırık kanatlı güzel kuşum! Keşke seni vahşet bekçilerinden,duvarları,sınırları,kaleleri ve zindanları yapanlardan kurtarabilseydim. Keşke kafesini kırıp seni sabahın temiz,bulutsuz ve tozsuz havasında uçurabilseydim. Fakat... Benim de ellerimi kırmışlar, dilimi kesmişler. Ayaklarıma zincir vurmuşlar ve gözlerimi bağlamışlar...
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #17 : 07 Aralık 2011, 19:56:23 »

Söylememekteki ısrarı neydi acaba.
Neyseki karar değişmiş.
Kürtçesi daha güzel gibi. Ama sadece bir-ikisi kürtçe olacakmış demek.
Yine de güzel ve farklı bir ses.
İnş Seyfullahla olan soğukluk da sona erer.
Artık ne olsa da belli bir zümreye mal olmuş ve öyle kalacak bir isim.

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
HoseyN
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 179

« Yanıtla #18 : 07 Aralık 2011, 21:00:31 »

kekom sen gel başlığı Tereyağ lı sevenler diye değiştir

nuseybini
υѕтα üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 08 Aralık 2011, 10:39:50 »

kekom sen gel başlığı Tereyağ lı sevenler diye değiştir

hakket ha..

yağlı görecz sankim.. dün akşam tahmin ettiğim silvanlılarda kalmamışsa..

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: