Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bir öneri  (Okunma Sayısı 888 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EBU CENDEL AMEDİ
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5033

« : 05 Nisan 2011, 20:38:10 »

s.a kardeşlerim forum çok sessiz biraz hareket lazım maşALLAH üye sayısı çok  ama katılım yok.
acizane  bir tavsiyemdir
herkes facebook listesine tavsiye etsin davetyolunu
selametle
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2011, 21:01:21 »

we aleykümes selam kardeşim...

güzel bir öneri,bu face book kullananlar nasıl yapıyorsa bilemem ama güzel bir öneri olarak görünüyor.. Smiley
msn yi bile çok az kullanıp açıyorum,bu face booktan hiç anlamam ALLAHa şükür...anlıyan kardeşlerde büyle güzel işlere imza atsalar daha güzel olur...
aslınd a bu konuda farklı önerileri olanda paylaşsa iyi oluır,mesela girdikleri sitelerde davetyolu reklamı nasıl olur acaba... Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
EBU CENDEL AMEDİ
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2011, 21:04:31 »

kullananlar bilir sal.
kördüğüm
υѕтα üує

bu samançöpünü kasırgada bırakma ya Rabb!

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5019

« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2011, 21:42:49 »

hakkaten suat nasıl reklamını yapcaz?bende face kullanıyorum ama reklamcılığım yok Smiley

Rabbim! tut ki elimden,düşmeyeyim...
EBU CENDEL AMEDİ
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2011, 21:51:56 »

isterseniz kolayından  listenizde online olanlar yollayın  ben baya yaptım hepside kabuşl etti
DAVAMŞEHADET
мιя üує

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5048

« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2011, 22:28:14 »

facebooku olanlar yapsınlar inşALLAH faydalı olur...

Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
*

…Bismî Hû…

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4

« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2011, 23:19:57 »

Aleykum selam.
ALLAH razı olsun suat kardeşim.
Şahsen benim de facebooka pek bir ilgim ve girdiğim yok.
Ama bu şekil tanıtım ve davetlerde büyük faydasının olduğu malum.
Siz göreve başlamışsınız maşALLAH...O noktada ilgili ve aktif olan kardeşlerimizin de bu şekil davet ve tanıtımları olursa elbette seviniriz...

Dua ile...

Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön..
Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön..
Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2011, 09:15:08 »

isterseniz kolayından  listenizde online olanlar yollayın  ben baya yaptım hepside kabuşl etti

ALLAHcc razı olsun kardeşim....tüm kardeşleri bu şekil bir çalışmaya davet ediyoruz...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
karakul
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5232

« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2011, 13:44:30 »

bencede arkadaşlar haklı biraz daha canlandırmak lazım diye düşünüyorum ama facebook konusunu sadece facebook u olanlar için söylleye bilirizz bence biraz daha fazla bilgi resim e akswesuarlandırırsak mevlamında yardımıyla daha çok üye olabilir diye düşünüyorum...  gül
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 06 Nisan 2011, 14:02:03 »

bencede arkadaşlar haklı biraz daha canlandırmak lazım diye düşünüyorum ama facebook konusunu sadece facebook u olanlar için söylleye bilirizz bence biraz daha fazla bilgi resim e akswesuarlandırırsak mevlamında yardımıyla daha çok üye olabilir diye düşünüyorum...  gül

öncelikle hoşgeldiniz kardeşim..anladığım kadarıyla,siteyle daha önceleri tanışıklığınız var.....
herkes kendi bildiği yöntemle bunu yaparsa güzel olur,facebook la ilgilenen kardeşler,bu işi ihmal etmesinler,diğer sitelerdede bu konuda konu açsalar güzel olur inşaALLAH...

rüfeyda
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5222

« Yanıtla #10 : 06 Nisan 2011, 14:04:02 »

bismillah  al.selam evet bencede 900000000[yt=425,350][/yt]00 gül
Abbas
∂ανєтуσℓυ мσ∂
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #11 : 06 Nisan 2011, 14:30:50 »

ben de facebook u kullanmıyorum

ama güzel olur, en azından ordaki yön buraya çekilmiş olur.

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
yusufi medrese
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4974

« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2011, 15:07:07 »

tabi olanlar yapsın bizde bakarız inşALLAH
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #13 : 07 Nisan 2011, 23:20:36 »

Benimde yok..
ama hoş bir fikir..ALLAH razı olsun suat Abi..

Mümkünatımız oldugu yerde bizde elbette reklam konusunda yardımcı oluruz..inşALLAH

[/img]
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2011, 09:23:24 »

suat kardeşim,fikrini icraate koymuş,umarım diğer kardeşlerde bu uygulamayı yapar...

selametle..

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2012, 14:52:38 »

suat kardeşimiz gitti,bu işi EBU CENDEL AMEDİ kardeşimiz devam etsin...ne dersin ya ebu cendel amedi.. Smiley

EBU CENDEL AMEDİ
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2012, 21:55:40 »

sal. evet devam  inşALLAH aslında geliyorlar ama malesef sürekli olmayınca bir anlamı olmuyor.
konuyu tazelemeniz için tşkler.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: