Ahmedfurkan
σиυя üуєѕι

Üye ID: 94
 |
« : 06 Mayıs 2007, 16:02:07 » |
|
 |
|
 |
 |
yeni evlenen bir çift,sabah kalkıp evlerinde ilk kahvaltılarını yaparlar. kadın,kocasının bardağına şeker yerine,yanlışlıkla tuz atar. adam karısını mahçupetmemek için ,o tuzlu çayı içer. karısıda zannederki,kocası tuzlu çayı sever. böylelikle bir ömür boyu adam tuzlu çay içmek zorunda kalır. ve birgün gelir adam ölür. öldüğünde şöyle bir not bırakır: karıcığım ,aslında ben tuzlu çayı sevmezdim.hatta bana işkence gibi gelirdi. ama ben seni mahçup etmemek için,o gün neden çayıma tuz attın demedim. seni çok seviyordm. dünyadayken bir rabbime,birde sana aşık olmuştum. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ey gökleri ve yeri yaratan. Dünyada da ahirette de Mevlam, yardımcım Sensin. Müslüman olarak canımı al ve beni salihler(iyi insanlar) zümresine dahil et. Hz.Yusuf'un (AS) Duası - Yusuf 101
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Kevser*
σиυя üуєѕι

Edep İle Gelen Lütuf İle Gider....
Üye ID: 226
 |
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2007, 22:21:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
Muhammed Sevda... Muhammed Kavga... Muhammed Server IKI CIHANDA....
|
|
|
Ahmedfurkan
σиυя üуєѕι

Üye ID: 94
 |
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2007, 01:43:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey gökleri ve yeri yaratan. Dünyada da ahirette de Mevlam, yardımcım Sensin. Müslüman olarak canımı al ve beni salihler(iyi insanlar) zümresine dahil et. Hz.Yusuf'un (AS) Duası - Yusuf 101
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NİSA
мιя üує

[ Aciz-Fakir ]
Üye ID: 689
|
 |
« Yanıtla #15 : 27 Mayıs 2007, 22:25:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
HAKK’ta HAKK’tan HAKK’a HAKK’la! Hâl-i color]
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #16 : 29 Ağustos 2011, 13:41:01 » |
|
 |
|
 |
 |
adama özüldüm ,ne gerek var bunca yıl işkence çekmeye be mübarek...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #19 : 29 Ağustos 2011, 15:58:24 » |
|
 |
|
 |
 |
fazla kendinizi özmeyin kardeşim,büyle şeyler ya hikaye yada hayalde olur,hangi adam bile bile bir ömür boyu tuzlu çay içer,bu sevgi değil,kafayı yemektir.. ama hikaye işte,güzeldi deriz ama asla uygulamayız...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|