|
|
|
|
|
|
|
|
Farsiyan
уєиι üує
Sabır & Edeple
Üye ID: 7974
 |
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2011, 19:12:55 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2011, 19:14:26 Gönderen: Farsiyan »
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2011, 20:59:28 » |
|
 |
|
 |
 |
we aleykümes selam değerli kardeşimiz,hoş geldiniz.umarım gelişiniz hayrlara,güzel ve faydalı paylaşımlarla muhabbet bağının güçlenmesine vesile olur..
selam ve dua ile.. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
zeynebi duruş
υѕтα üує

Em Zaroké Kerbelayine!!! Zillet Jıme Dure!!!
Üye ID: 5170
 |
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2011, 22:25:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Biz Aşkı NeYNeVa'da Öğrendik... Hani O İhanet Diyarında Zulme Meydan Okuyarak Baş Kaldıran KıZıL GüLLeRLe!!!
Ya Huseyn Biz Yoktuk Kerbela'da, Olsun Oğlun Mehdi'ye Lebbeyk Sözü...
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2011, 22:30:29 » |
|
 |
|
 |
 |
Farsiyan kardeşim davetyolu'na hoş geldiniz. Üyelik ve katılımlarınız daim olur inşALLAH. Esenlikle. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
|
|
|
|
Leşkere_Azadi
υѕтα üує

Özgürlüge sevdalandik delice..
Üye ID: 5008
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2011, 19:58:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey özgürlük! Kırık kanatlı güzel kuşum! Keşke seni vahşet bekçilerinden,duvarları,sınırları,kaleleri ve zindanları yapanlardan kurtarabilseydim. Keşke kafesini kırıp seni sabahın temiz,bulutsuz ve tozsuz havasında uçurabilseydim. Fakat... Benim de ellerimi kırmışlar, dilimi kesmişler. Ayaklarıma zincir vurmuşlar ve gözlerimi bağlamışlar...
|
|
|
|