|
|
|
|
|
|
iNTiFaDa-21
Ayın Altın üyesi
~Biz Şehadete Düğün Bayram Gidenlerdeniz~
Üye ID: 1956
 |
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2011, 17:53:38 » |
|
 |
|
 |
 |
Sağol aplam ALLAH Razı Olsun... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüsra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2011, 17:59:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #9 : 27 Aralık 2011, 18:42:55 » |
|
 |
|
 |
 |
we aleykümes selam forumun değerli gülümseten yüzleri....elektrikler bu sene berbat,hakketen diyarbakırlıları canından bezdirdi,artık millet elektriği gidince sokağa çıkıp trafiği kilitliyor ve eylem yapıyor(aslına bakarsanız diyarbakırlıların kanında eylem yapmak var,sankim mana ariler sokağa fırlamak için ) tabi bu eylem haklı bir eylem,çünkü bazen 24 saat elektrik yüzü görmüyoruz,bazende bir saat geliyor,beş saat gidiyor,yani bu elektiriğe ne can nede teknoloji nede elektrikli aletler dayanıyor,ama buna rağmen hayat devam ediyor.. şimdi siz iki değerli kardeşlerin bu yazısını veda olarak almıyor ve size iade ediyorum(yani istifanız kabul edilmemiştir) ma dünyanın sonu değil,elbet tamir edilir ve tekrar gelirsiniz,belkim bir süreliğine aksar ama biz siz gelinceye kadar sabırla bekleriz,ma büyle bize kendinizi alıştırdınız,yok öyle bir aksilikte gitmek,tez elden bir çare bulun ve en kısa zamanda sizi seven bu kardeşlerin arasına katılın. son olarak bir hakkım yoktur,,,fazlada bişey demiyorum,en kısa zamanda sizi bekliyorum,sizsiz bu site renklerinden mahrum kalır,semanur kardeşimizede selamlar..
fiemanillah... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
|
|
|
|
Sema_nur21
тє¢яüвєℓι üує

Üye ID: 10690
 |
« Yanıtla #12 : 29 Aralık 2011, 16:18:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
Üye ID: 30
 |
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2011, 16:22:58 » |
|
 |
|
 |
 |
merak etme,inanıyorumki en kısa zamanda bir pc sahibi olursunuz,arada bir bile olsa sizi herdem bekleriz...  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
|
|
|
hürseda
Ayın Altın üyesi
Bizim Kur'an'dan başka ANAYASAMIZ Yoktur..!
Üye ID: 5181
 |
« Yanıtla #14 : 30 Aralık 2011, 13:18:28 » |
|
 |
|
 |
 |
BÖYLE OLMAZ İNŞALLAH HEP GPÖRÜRÜZ İNŞALLAH ARAMIZDA SENİ VE İNTİFADAYI (HER NE KADAR İNTİFADA RAKİBİM OLSADA  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Ölmek Yok Şehadet Var,Bizim Dirimiz "Mücahit",Ölümüz "ŞEHİTTİR"!!!
Ey Kafir Ordusu, Sizin İse Diriniz "kalleş", ölünüz 'LEŞTİR''
|
|
|
Emrullah CAN
ѕιтє уöиєтι¢ιѕ
…Bismî Hû…
Üye ID: 4
 |
« Yanıtla #15 : 02 Ocak 2012, 18:42:02 » |
|
 |
|
 |
 |
İnş en kısa zamanda tekrar imkanlar oluşur ve güzel paylaşımlarınıza devam edersiniz. Selam ile... |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Şimdi bahar çağırıyor seni, kalbini al eve dön.. Şimdi hayat çağırıyor seni, candan geç cânan’a dön.. Şimdi Rabbin çağırıyor seni, kabından çık Kâbe’ne dön...
|
|
|
katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.
Üye ID: 78
|
 |
« Yanıtla #16 : 03 Ocak 2012, 00:00:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk. Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
|
|
|
|
|
|