Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Assalamu alaykum!  (Okunma Sayısı 274 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kalb-i mecruh
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4993

« : 12 Ocak 2012, 22:43:15 »

Kardeşler Bilmiyorum haberiniz var mı ama Ebu Basir kardeşimiz İslam düşmanı olan Tağut sistemin eliyle 2 aydır zindanda.... Dualarımızı ebu basir ve esaret altında bulunan diğer musluman kardeşlerimizden esirgemeyelim İnshaAllah....

Sana vahyolunana uy ve ALLAH hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır. Yunus/109
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2012, 09:22:02 »

we aleykümes selam

sübhanALLAH...Rabbim yardımcısı olsun,sitemizdeki değerli bir kardeşimizdi ve paylaşımlarından istifade ediyorduk,Rabbim onu ve diğer tüm müslümanları esaretten kurtarsın,medresei yusufiyeyi onlara bir cennet bahçesi haline getirsin,onları sabırla kuşatsın....
amin...

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
kalb-i mecruh
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 4993

« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2012, 12:18:32 »

we aleykümes selam

sübhanALLAH...Rabbim yardımcısı olsun,sitemizdeki değerli bir kardeşimizdi ve paylaşımlarından istifade ediyorduk,Rabbim onu ve diğer tüm müslümanları esaretten kurtarsın,medresei yusufiyeyi onlara bir cennet bahçesi haline getirsin,onları sabırla kuşatsın....
amin...

Allahumma aminn....

Sana vahyolunana uy ve ALLAH hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır. Yunus/109
Abbas
мσ∂єяαтöя
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 702

« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2012, 14:16:12 »

SubhanAllah..............ALLAH yar ve yardımcısı olsun.Hayırlara çevirsin bu sıkıntısını.

"vallahi, vallahi bugün resulullah(a.s.v) kabirde sızlanmaktadır.
filistin'deki durum ve mazlumiyet resulullah(a.s.v) ı kabrinde sızlatmaktadır."(şehit murtaza mutahhari)
EBU CENDEL AMEDİ
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5033

« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2012, 20:37:27 »

ALLAH onu mukafatlandırsın kendi yolunda sabit kılsın ayaklarını rabbim sabır ve sebat versin inşALLAH kısa zamanda kavuşur ailesine
ewindaren_azadi
üѕтα∂

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5112

« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2012, 21:06:44 »

ALLAH onu mukafatlandırsın kendi yolunda sabit kılsın ayaklarını rabbim sabır ve sebat versin inşALLAH kısa zamanda kavuşur ailesine

[/img]
Leşkere_Azadi
υѕтα üує

Özgürlüge sevdalandik delice..

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 5008

« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2012, 03:11:06 »

we aleykümes selam

amin...

Allahumma aminn....

Ey özgürlük! Kırık kanatlı güzel kuşum! Keşke seni vahşet bekçilerinden,duvarları,sınırları,kaleleri ve zindanları yapanlardan kurtarabilseydim. Keşke kafesini kırıp seni sabahın temiz,bulutsuz ve tozsuz havasında uçurabilseydim. Fakat... Benim de ellerimi kırmışlar, dilimi kesmişler. Ayaklarıma zincir vurmuşlar ve gözlerimi bağlamışlar...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: