Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ALLAH'ın selamı salih/a kullara olsun  (Okunma Sayısı 957 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İbn Teymiyye
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2317

« : 29 Ağustos 2008, 13:49:25 »

ALLAH'ın selamı onun salih kullarının üzerine olsun.
Hamd alemlerin Rabbi olan ALLAH'a ,salat ve selam onun Rasulüne, aline,ashabına ve iman ehlinin üzerine olsun..
Kıymetli kardeşlerim , bu sitenizde yeniyim.İnşeallah hakkımızda ve hakkınızda güzel yazışmalara sebep olurum. Aranıza katıldım kabul ederseniz. Davet ederim islam cemeati(Cemeat-i İslam'i) üzeri olmaya icabet ederseniz . Gelirim hakka davet ederseniz . ALLAH (c.c) tan başka İlah yoktur .O tektir ve ortağı yoktur. Sözlerin en güzeli onun kelamı Kur'anı kerim . Yolların en hayırlısı Muhammed (sav)in yoludur .
Kafirler, mürtedler, bid'at üreten bidatçiler, zayıf hadislerle amele kalkışan fasık kimseler, sahih sünneti terkederek akıl ve heva'sını kendisine ilah edinen cahil zındıkların tamamı ALLAH'ın ve bizlerin düşmanları ve biz de bunların düşmanlarıyız.
Kitab, sahih sünnet ve selefin yolu, yolumuz, bundan başkasını batıl buluruz.!!
Cihad bizim şiarımız, bundan vazgeçeni fasık biliriz!!!!
İslam Cemeatinden ayrılamayız.! ayrılanı "bizden" saymayız.
Ya mü'minlerin emirine (halifesine ) biat ederiz .Halifeleri yok ise müminlerin cemeatine gireriz.!! O cemeatın emirine bağlanırız.!!Bundan yüz çeviren ve cemeatten ayrılanları .. "fe ulaike mevehum cehennem we saaeet masıyraa" onların gideceği yeri cehennem sayarız.kendilerini ise günahkar kabul ederiz.
Hak üzerinde olana bağlanır ondan ayrılmayız.! Ondan ayrılanı Rasulullah sav' in emirinden ayrılanla bir tutarız!!!!!
"Eğer başınıza bir emir koyarsanız onu bilinki ben koymuşumdur. Kim ki ona isyan ederse bana isyan etmiştir. Bana isyan eden Allaha isyan etmiştir."....buyruğunca amel ederiz. !!
Cihadı tüm müminler üzerine farz bilir Ona hazırlıktan kaçanı cihaddan kaçanla eş tutarız.!!
""Münafıklar şöyle dediler :
-Ey Muhammed! eğer ALLAH (c.c) bize en hayırlı amelin ne olduğunu bize bildirecek olsa biz muhakkak onu yerine getiririz.! ve ardından cihad yazıldı, kendileri cihada çağrıldıklarında, Vallahi biz savaşmayı pek de iyi bilenler değiliz, ekinler devşirilmeyi bekler ....... " Bunun ardından ŞANI YÜCE ALLAH (c.c) "Hoşunuza gitmese de cihad üzerinize farz kılındı................." buyurdu ve yine münafıkların bu sözlerine cevaben....
"EY MUHAMMED EĞER ONLAR SANA VERDİKLERİ SÖZLERİNDE SADIK OLAN KİMSELER OLSALARDI MUHAKKAK (CİHAD İÇİN ) HAZIRLIK YAPARLARDI".....
ALLAH yolunda cihaddan ve ona hazırlıktan kaçanlar işte bunların ta kendileridir ...!!Sizleri davet ederim islam cemeati üzeri olmaya, sizleri davet ederim kur'an ve sünneti hayatın gerçeği olarak kabul etmeye, sizleri davet ederim tüm demokratik faaliyetlere, islam akidesine ters olanlara LA demeye..sizleri kur'an üzerine tefekküre davet ederim...

ALLAH (c.c) kitabı okumak için değil uymamız ve hayat kitabı olarak kabul etmemiz için ve onun hayata geçmiş halini de rasulun sünneti olarak kur'anda hikmet diye isimlendirmiştir..hikmete uyarız kur'an ölçüsünde kur'ana uyarız hikmet ile....

İNŞALLAH paylaşımlarımızı sizlere sunacağım.. fakat hepimizin ortak noktasını kur'an ve sünnet olarak belirlememiz gerektiğini ifade etmek istiyorum...nassa teslim olan ve nass eşliğinde hareket eden kullardan olmamız dileği ile...
siteniz de hayırlı uğurlu olsun inşeallah kardeşlerim..inşeallah ummete faydalı olur...

ALLAH (c.c)'ın selamı onun sadık-sadıka kullarının üzerine olsun...

kardeşiniz İbn Teymiyye.
sarsıntı
тє¢яüвєℓι üує
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1580

« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2008, 13:54:39 »

we aleykum selam...hoşgeldiniz kardeşim...

Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2008, 09:37:10 »

we aleyküm selam .....hoşgeldiniz kardeşim..

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
MERYEMDUAA
σиυя üуєѕι

insan bir katre kan ve bin endişedir.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1850

« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2008, 09:53:01 »

aleykum selam
hoşgeldiniz kardeşim. islami düstur ve misyonla ilerleyenlerden oluruz inşaallah
selametle.

İman ,ALLAH'la olan sözleşmedir. islam teslimiyettir. kalu bela Karakter andıdır.ve amel sözleşmenin gereğidir.
katre
σиυя üуєѕι

RABBİM SANADIR ŞÜKÜR.ayırma yolundan beni.

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 78

« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2008, 14:04:49 »

we aleykum selam...hoşgeldiniz kardeşim...

Uzayıp giden bir sızı halini alınca bu sessizlik bir çocuk ağlamaya başlar buğulanmış kalplerde. Kırılgan zamanların yitik merhametiyle yüreklerde büyüttüğü bir yerdir o çocuk.
Adı: Zulümdür... Adı: Gözyaşı... Adı: Çaresizlik...
siyahsancaklı
мιя üує

^^HİZBULLAHİ MEKTEPTE İLİMLE CİHADDAYIM^^

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1682

« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2008, 14:08:01 »

ve aleyküm selam ve rehmetullah kardeşim hoşgeldiniz inş.....rabbim hakyolunda çalışanlardan eylesin inş....

!!!AşIğIm  isLaMa

BeN

ŞeHaDeTe!!!
zeyneb ebrar
σиυя üуєѕι

Sen zehri şeker,şekeri zehr ediyorsun..ETME..!

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 19

« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2008, 14:08:16 »

we aleykum selam...hoş geldiniz..

İlahi, senin rahmetin sığınağımdır!
Ve alemlere rahmet olan, sevgili resulün
Senin rahmetine yetişmek için vesilemdir..

Said Nursi
ey_acı_senı_unutmadık
σиυя üуєѕι

şüphesiz en doğru söz ALLAHın kıtabıdır

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2090

« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2008, 13:28:06 »

v aleykum selam kardeşim hos geldın  kardeşlıgın dıyarına  esslam

kur,an kardeşliği salih bir ameldir
     ümmet olmanın fidesi kur,an kardeşliğidir
Besimus
σиυя üуєѕι

YİNE bir KERBELA YİNE bir HUSEYN........

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 12

« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2008, 20:12:02 »

aleykum selam
hoşgeldiniz kardeşim. islami düstur ve misyonla ilerleyenlerden oluruz inşaallah
selametle.

İbn Teymiyye
уєиι üує
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 2317

« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2008, 12:49:22 »

ALLAH razı olsun inşeallah...yoğun cevaplar beni sevindirdi inşeallah imkanlar ve zamanım nisbetince sizlerle paylaşımlarda bulunacağız...

selam hidayete tabi kullara olsun...
Yahya Abbas Müsavi
уαя∂ıм¢ı уöиєтι¢ι
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 30

« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2012, 13:54:11 »

ne hikmetse bugün ibni teymiye kardeşin yazdığı yorumları okuyordum,bu vesileyle kendisine selam ederim..bir aralar fırtınalı ama faydalı paylaşımları olmuştu  Smiley

Görüyorum ki; evleriniz Rum Kayzeri'nin evlerine, lükse hayranlığınız Kisra'nın tutumuna, servet peşinde koşmanız, Karun'un anlayışına, saltanatınız Firavun saltanatına, nefsleriniz Ebu Cehil nefsine, gururunuz Ebrehe'nin gururuna, yaşayışınız sefillerin yaşayışına benziyor. ALLAH için söyleyin bana, MUHAMMEDi'den olanlar nerede?[/co
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: